Home

Centrul Medical MEDEXPERT® din Cluj Napoca având o experienta de peste 10 ani va ofera servicii medicale de inalta calitate asigurata de o echipa de medici specialisti in urmatoarele specialitati: MEDICINA MUNCII + Medicina interna + Obstetrica-ginecologie + Endocrinologie + Neurologie + Pediatrie + ORL + Recuperare, Medicina fizica si balneologie + Psihologie si psihiatrie + OZONOTERAPIE + MEZOTERAPIE + BIOXITERAPIE + Diabet, boli de nutritie si metabolice + si de o aparatura performanta ( ecograf dopler color + electrocardiograma – EKG + audiometru + Probe functionale ventilatorii (PFV ) + glucometru … etc.

De a semenea Centrul Medical MEDEXPERT va ofera:

  • Explorari functionale si investigatii: Electrocardiograma (EKG), ecografie-doppler color, audiometrie, probe functionale ventilatorii (PFV) . . . si altele;
  • Investigatii si probe functionale;
  • Recoltare analize medicale de laborator;
  • Monitorizare cu aparatura medicala performanta si mobila;
  • Consultatii si tratamente de moment;
  • Eliberare certificate prenuptiale.

Toate aceste servicii medicale pot fi asigurate la centrul medical MEDEXPERT, (investigatii cu aparatura performanta mobila, analize, consultatii si tratamente ), cat si la sediul societatii / institutiei dumneavoastra. MEDEXPERT va ofera inclusiv tratamente (injectii intramuscular, intravenos, perfuzii, toracocenteze, paracenteze) cu supraveghere medicala asigurata de o echipa de medici la toate specialitatile mai sus mentionate.

Servicii Medicale

Servicii Medicale

Din respect pentru oameni si devotament pentru profesie, o echipa de specialisti a infiintat CENTRUL MEDICAL MEDEXPERT in anul 2005 in Cluj-Napoca. Centrul medical a acumulat o vasta experienta in domeniul medical, propunandu-si sa vina in sprijinul tuturor pacientilor asigurand o gama larga de servicii medicale de inalta calitate.

Medicina Muncii

Medicina Muncii

CENTRUL MEDICAL MEDEXPERT inregistrat in Registrul Unic al Cabinetelor de Medicina Muncii ofera toate examinarile medicale de medicina muncii necesare pentru angajare, de adaptare, control periodic si reluarea activitatii conform ultimelor reglementari. Pentru programari puteti suna cu incredere la numarul de telefon 0264-456922.

Ozonoterapia

Ozonoterapia

Ozonoterapia este un tratament revolutionar cunoscut pentru efectele minunate de vindecare a numeroase boli precum afectiuni reumatice, lombosciatica, artroze, dar si pentru incetinirea procesului de imbatranire, acesta fiind folosita cu succes de peste 40 de ani, in tari precum SUA, Canada, Germania, Rusia, Ucraina, Suedia, Italia, Mexic.

Pentru societati, MEDEXPERT va asigura atat serviciile medicale pentru angajare, control periodic, cat si pentru reluarea activitatii de MEDICINA MUNCII, inclusiv un sistem de abonament pentru angajatori si/sau angajatii dumneavoastra. Analize medicale de laborator “propriu” sau colaboratori * Gratuite prin C.A.S. *, doar cu un bilet de trimitere de la medicul de familie si specialisti din Ambulatoriile de Specialitate acreditate de C.A.S., sau contra cost.

Daca doriti sa fiti informati cu privire la ultimele noutati si oferte ale Centrului Medical MEDEXPERT, va rugam sa va abonati la newsletterul nostru. Ramanand fideli obiectivelor Centrului Medical MEDEXPERT, ne aflam intr-o continua dezvoltare si perfectionare atat d.p.d.v. profesional cat si d.p.d.v. al aparaturii folosite pentru a multumi fiecare pacient care ne calca pragul.

Programarile se pot efectua la sediul nostru, telefonic sau prin intermediul formularului de contact.