Despre noi

De-a lungul ultimilor 19 ani, ne-am dedicat cu pasiune tiintei medicale si am cautat mereu sa oferim serviciile de cea mai buna calitate pentru comunitatea noastra. 

Acoperim o gama larga de specialitati medicale, printre care se numara Obstetrica Ginecologie, Medicina Interna, Medicina Muncii, Cardiologia, O.R.L., Dermatovenerologia, Endocrinologia si Ozonoterapia. Suntem mandri sa avem alaturi de noi o echipa de specialisti pasionati si dedicati in fiecare domeniu, fie ca vorbim despre probleme complexe ale urechilor, gatului sau nasului, boli interne sau de nutritie si diabet.

 

La centrul nostru medical, folosim aparatura moderna si performanta, astfel incat sa putem oferi cele mai precise diagnostice si cele mai eficiente tratamente. Printre acestea se numara ecograful de ultima generatie, ecodopplerul, EKG-ul, holterul EKG, dermatoscopul, aparatura de criocauterizare, audiometrul, spirometrul, otoscopul, aparatul de mezoterapie Medozon si multe altele.

 

Nu am ajuns aici doar prin simpla prezenta pe piata medicala, ci datorita faptului ca am pus mereu respectul fata de pacienti si compasiunea in prim plan. Ne straduim sa educam comunitatea noastra prin oferirea cunoasterii de care au nevoie pentru a avea grija de sanatatea lor. Desi am avut parte de multe reusite in acesti 18 ani, nu ne oprim aici. Ne dorim sa continuam sa crestem calitatea vietii alaturi de pacientii nostri si oferim mereu servicii de cea mai buna calitate.

Toate serviciile

De asemenea Centrul Medical MEDEXPERT va ofera:

Toate aceste servicii medicale pot fi asigurate la centrul medical MEDEXPERT, (investigatii cu aparatura performanta mobila, analize, consultatii si tratamente ), cat si la sediul societatii / institutiei dumneavoastra. MEDEXPERT va ofera inclusiv tratamente (injectii intramuscular, intravenos, perfuzii, toracocenteze, paracenteze) cu supraveghere medicala asigurata de o echipa de medici la toate specialitatile mai sus mentionate.

Pentru societati, MEDEXPERT va asigura atat serviciile medicale pentru angajare, control periodic, cat si pentru reluarea activitatii de MEDICINA MUNCII, inclusiv un sistem de abonament pentru angajatori si/sau angajatii dumneavoastra. Analize medicale de laborator “propriu” sau colaboratori * Gratuite prin C.A.S. *, doar cu un bilet de trimitere de la medicul de familie si specialisti din Ambulatoriile de Specialitate acreditate de C.A.S., sau contra cost. Din anul 2023 suntem parteneri cu casa de asigurari de sanatate si oferim consultatii se specialitate – Medicina Interna!

Daca doriti sa fiti informati cu privire la ultimele noutati si oferte ale Centrului Medical MEDEXPERT, va rugam sa va abonati la newsletterul nostru. Ramanand fideli obiectivelor Centrului Medical MEDEXPERT, ne aflam intr-o continua dezvoltare si perfectionare atat d.p.d.v. profesional cat si d.p.d.v. al aparaturii folosite pentru a multumi fiecare pacient care ne calca pragul.

Programarile se pot efectua la sediul nostru, telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

Centrul Medical MEDEXPERT  este o marca Inregistrata  OSIM cu numarul M 2014 04867.