Despre noi

Cand vine vorba de sanatatea ta si a celor pe care ii iubesti, vrei sa se faca tot ce e mai bun! Vrei cunoastere din partea celor care pun diagnostice si care propun tratamente! Nu vrei bajbaiala, presupuneri si testari pe viata ta! Vrei acces la aparatura si proceduri moderne! Vrei EXPERIENTA!

De peste 17 ani avem grija de sanatatea ta, a copiilor tai, a parintilor si prietenilor tai. De peste 17 ani, prin programele de Medicina Muncii, ne ingrijim ca afacerea ta sa prospere, mentinand sanatatea angajatilor tai.

Reusim asta, pentru ca de 17 ani pretuim respectul! Da, asa am reusit, aratand respect fata de toti cei care intra pe usile noastre, fie ca apeleaza la serviciile de Medicina Interna sau Ginecologie, O.R.L. sau Endocrinologie.

Am reusit, pentru ca in toti acesti ani am pretuit si compasiunea celor care au avut nevoie de un Psiholog pentru adulti / copii sau medic specialist in boli de Nutritie si Diabet, ori cand necazul i-a adus la noi pentru o consultative de Recuperare Fizica si Balneologie, oferindu-le sansa sa se intoarca rapid la o viata normala.


In cei 17 ani am pus mare pret pe educare, pe
 imbunatatirea calitatii vietii; astfel, am adunat in jurul nostru specialisti pasionati de Ozonoterapie, Carboxiterapie, Mezoterapie, Plasmolifting PRP,…

Si am reusit, in cei 17 ani, sa ne castigam respectul celor care ne-au trecut pragul, pentru ca le-am oferit cunoastere. Nu poti deschide un cabinet ORL, iar inauntru sa nu fie un medic cu pasiune pentru problemele complexe ale urechilor, gatului, ale nasului. Cu asa ceva nu te joci! Nu mai zicem de Neurologie.

De fapt, fara cunoastere si curiozitate continua la noile descoperiri medicale, nu se poate practica aceasta munca minunata.

Asta am facut noi in cei 17 ani si asta ne dorim sa facem si in continuare: ne iubim munca si oferim respect, cunoastere si compasiune; ne straduim sa oferim cel mai bun serviciu de sanatate, pentru a creste calitatea vietii!

Asa suntem noi!

Toate serviciile

De asemenea Centrul Medical MEDEXPERT va ofera:

Toate aceste servicii medicale pot fi asigurate la centrul medical MEDEXPERT, (investigatii cu aparatura performanta mobila, analize, consultatii si tratamente ), cat si la sediul societatii / institutiei dumneavoastra. MEDEXPERT va ofera inclusiv tratamente (injectii intramuscular, intravenos, perfuzii, toracocenteze, paracenteze) cu supraveghere medicala asigurata de o echipa de medici la toate specialitatile mai sus mentionate.

Pentru societati, MEDEXPERT va asigura atat serviciile medicale pentru angajare, control periodic, cat si pentru reluarea activitatii de MEDICINA MUNCII, inclusiv un sistem de abonament pentru angajatori si/sau angajatii dumneavoastra. Analize medicale de laborator “propriu” sau colaboratori * Gratuite prin C.A.S. *, doar cu un bilet de trimitere de la medicul de familie si specialisti din Ambulatoriile de Specialitate acreditate de C.A.S., sau contra cost.

Daca doriti sa fiti informati cu privire la ultimele noutati si oferte ale Centrului Medical MEDEXPERT, va rugam sa va abonati la newsletterul nostru. Ramanand fideli obiectivelor Centrului Medical MEDEXPERT, ne aflam intr-o continua dezvoltare si perfectionare atat d.p.d.v. profesional cat si d.p.d.v. al aparaturii folosite pentru a multumi fiecare pacient care ne calca pragul.

Programarile se pot efectua la sediul nostru, telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

Centrul Medical MEDEXPERT  este o marca Inregistrata  OSIM cu numarul M 2014 04867.