Terapia vacuum

Profita de beneficiile terapiei cu vacuum, acum, prin MEDEXPERT

Cand vine vorba de modelarea corpului, tot mai multi lume ooteaza pentru cauta metode non-invazive. Aceste optiuni difera de operatiile invazive prin faptul ca prezinta un risc mai mic de complicatii si de efecte secundare, iar recuperarea nu necesita un timp semnificativ. Un exemplu de o astfel de optiune de modelare a corpului este terapia cu vacuum.

Dar, mai intai, ce este exact terapia cu vacuum?

Terapia cu vacuum consta in ridicarea pielii folosind o tehnica de masaj non-invaziva, numita si vacuoterapie sau depresomasaj. Aceasta terapie se realizeaza cu ajutorul unui aparat mecanic dotat cu ventuze. Initial, terapia cu vacuum a fost introdusa pe piata in anii ’70 pentru tratarea cicatricilor de arsuri.  In plus fata de efectele comparabile cu cele ale unui lifting chirurgical de sani, procedura este, uneori, utilizata pentru a imita rezultatele unui lifting conventional de sani.

Cine poate sa beneficieze de aceasta terapie?

Aproape oricine poate beneficia de terapia cu vacuum. Aceasta terapie presupune aplicarea unor efecte puternice de masaj si poate fi eficienta pentru tonifierea feselor, picioarelor, abdomenului, etc.  oferindu-va urmatoarele beneficii:

 Reducerea tensiunii musculare;
 Activarea straturilor medii ale pielii pentru efecte sporite de strangere si tonifiere;
 Reducerea semnelor vizibile de celulita;
 Exfolierea pielii, rezultand intr-o piele mai neteda si mai supla;
 Sporirea fluxului sistemului limfatic pentru eliminarea toxinelor si imbunatatirea retentiei de apa.

Daca efectuati mai multe sedinte saptamanale, veti observa ca pielea dumneavoastra devine mai tonifiata si mai ferma, avand impresia ca fesele au fost ridicate. Dupa opt tratamente, majoritatea pacientilor raporteaza ca sunt multumiti.

Cu toate acestea, vom crea un regim de tratament personalizat in timpul consultarii dumneavoastra, pentru a indeplini cerintele dumneavoastra specifice. Dupa tratamentul initial, va recomandam sa continuati cu doua tratamente de intretinere in fiecare luna.

Ca recomandare, va trebui sa urmati unele instructiuni de ingrijire ulterioara. Este important sa beti multa apa inainte, in timpul si dupa sedinta de terapie cu vacuum, deoarece acest lucru va ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin urina. De asemenea, ar trebui sa evitati consumul alimentelor bogate in zahar si grasimi, precum si alimentele care contin o cantitate excesiva de faina si sare, deoarece acestea incetinesc procesul de eliminare.

Terapia cu vacuum nu poate fi folosita de toata lumea. Exista contraindicatii la persoane care sufera de:

  • epilepsie;
  • boli cardiace;
  • hipertiroidism;
  • patologii dermatologice;
  • patologii oncologice;
  • patologii ginecologice;
  • patologii renale;
  • varice si fragilitate vasculara;
  • femeile insarcinate.

Suntem aici pentru a va ajuta sa obtineti rezultatele dorite si sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra! Programati o sedinta de vacuum astazi si incepeti calatoria catre o piele mai ferma si mai tonifiata!

INVESTIGATIIPRET
Sedinta vacuum 20 minute75 lei
Abonament 10 sedinte vacuum650 lei