Ozonoterapie

Prezentare Ozonoterapie, sa va facem cunostinta cu Ozonul!

Inchideti ochii si amintiti-va mirosul proaspat si curat al aerului dupa ploaie. El e! De la chimie ne-a ramas ca oxigenul e O2. Pe unii nu i-a interesat niciodata ce este O si ce este 2.  Nici nu-i judecam. Chimia nu e o treaba care sa placa multora. Dar le place medicilor si asta e chiar bine.

Ei bine, Ozonul e O3. Nu are rost sa va bateti capul cu sensul literelor si cifrelor. Important e sa stiti ca terapia cu ozon este foarte utila pentru a imbunatati starea de sanatate. Dar cu o conditie! Sa fie facuta de specialisti si sa existe aparatura performanta. Noi le avem pe ambele! 

Va aratam in ce afectiuni poate fi folosita terapia cu ozon: 

  • Una dintre cele mai importante utilizari ale ozonului este cea din toate formele de hepatita, avand ca efect imbunatatirea functiilor ficatului, cresterea nivelului interferonului si a interleukinelor naturale din organism.
  • afectiuni artro-reumatice, cu patologie dureroasa: hernia de disc cervicala si lombo-sacrala; dureri cervicale; toate tipurile de artroze; traumatologia sportiva.
  • afectiuni dermatologice (acnee, psoriasis, hepatite virale acute si cronice, herpes zoster etc).
  • patologia infectioasa – datorita efectului antibacterian, antifungic si virustatic
  • afectiuni vasculare si neurologice: ulcere necrotice, vasculare, diabet, arteriopatie obliteranta; vasculopatie si retinopatie diabetica; parkinson; alzheimer.
  • tratament complementar in bolile neoplazice (cancere) – datorita efectului antioxidant, imunostimulator, regenerant. in acest caz, efectul ozonului depinde foarte mult atat de tipul si localizarea neoplasmului, cat si de stadiul bolii.
  • in medicina estetica: pentru tratarea ridurilor fine, a celulitei, adipozitatii si altor aspecte inestetice ale pielii. Legat de celulita, ca sa aiba o eficienta sporita, Ozonoterapia trebuie sa fie insotita de corectarea obiceiurilor alimentare si de comportament (dieta echilibrata si bogata in fibre si nutienti esentiali, o hidratare corespunzatoare, practicarea regulata a unui sport).

Medici de ozonoterapie

Dr. Jamal SALEH

Medicina alternativa

Preturi

INVESTIGATIIPRET
Consultatie Ozonoterapie 120 lei
Infiltratii50 lei
Autohemotransfuzie150 lei
Insuflatii50 lei

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Toate serviciile