Ozonoterapie

Sa va facem cunostinta cu Ozonul!

Inchideti ochii si amintiti-va mirosul proaspat si curat al aerului dupa ploaie. El e! De la chimie ne-a ramas ca oxigenul e O2. Pe unii nu i-a interesat niciodata ce este O si ce este 2.  Nici nu-i judecam. Chimia nu e o treaba care sa placa multora. Dar le place medicilor si asta e chiar bine.

Ei bine, Ozonul e O3. Nu are rost sa va bateti capul cu sensul literelor si cifrelor. Important e sa stiti ca terapia cu ozon este foarte utila pentru a imbunatati starea de sanatate. Dar cu o conditie! Sa fie facuta de specialisti si sa existe aparatura performanta. Iar la noi, la Centrul medical Medexpert din Cluj-Napoca, le avem pe ambele!

Va aratam in ce afectiuni poate fi folosita terapia cu ozon: 

  • Una dintre cele mai importante utilizari ale ozonului este cea din toate formele de hepatita, avand ca efect imbunatatirea functiilor ficatului, cresterea nivelului interferonului si a interleukinelor naturale din organism.
  • afectiuni artro-reumatice, cu patologie dureroasa: hernia de disc cervicala si lombo-sacrala; dureri cervicale; toate tipurile de artroze; traumatologia sportiva.
  • afectiuni dermatologice (acnee, psoriasis, hepatite virale acute si cronice, herpes zoster etc).
  • patologia infectioasa – datorita efectului antibacterian, antifungic si virustatic
  • afectiuni vasculare si neurologice: ulcere necrotice, vasculare, diabet, arteriopatie obliteranta; vasculopatie si retinopatie diabetica; parkinson; alzheimer.
  • tratament complementar in bolile neoplazice (cancere) – datorita efectului antioxidant, imunostimulator, regenerant. in acest caz, efectul ozonului depinde foarte mult atat de tipul si localizarea neoplasmului, cat si de stadiul bolii.
  • in medicina estetica: pentru tratarea ridurilor fine, a celulitei, adipozitatii si altor aspecte inestetice ale pielii. Legat de celulita, ca sa aiba o eficienta sporita, Ozonoterapia trebuie sa fie insotita de corectarea obiceiurilor alimentare si de comportament (dieta echilibrata si bogata in fibre si nutienti esentiali, o hidratare corespunzatoare, practicarea regulata a unui sport).

Medici de ozonoterapie

Ozonoterapie, mezoterapie, plasmolifting

Dr. Jamal SALEH

Medicina alternativa

Preturi

INVESTIGATIIPRET
Consultatie Ozonoterapie150 lei
Infiltratii (injectari locale)80 lei
Autohemotransfuzie150 lei
Insuflatii vaginale60 lei
Insuflatii rectale80 lei

Articole despre ozonoterapie

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Toate serviciile