Mezoterapie

Mezoterapia este o tehnica moderna nechirurgicala, folosita in special in medicina estetica. Rolul sau este de regenerare subcutanata, de hidratare si intinerire a pielii. Deopotriva, este aplicata cu succes in tratarea unor afectiuni dermatologice, precum celulita si depozitele de grasime, alopecia, vergeturile, acneea, terapia ridurilor etc.

Mezoterapia este o metoda neinvaziva si consta in mici injectii cu extracte din plante, adevarate cocktail-uri de vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic si colagen, in structura epidermei din zona ce trebuie tratata.

Fata de cremele nutritive care au o rata de absorbtie de aproximativ 10%, Mezoterapia are puterea de a penetra stratul cornos al epidermei, cel ce detine rolul de bariera contra factorilor externi. Ea reuseste sa treaca de aceasta bariera direct spre piele iar efectele sunt maxime. Dupa doar câteva sedinte, pacientii observa cresterea calitatii si a tonusului pielii, care capata un aspect intinerit si radiant.

Daca punem la socoteala faptul ca tehnicile se imbunatatesc permanent iar cocktail-urile de vitamine si substante nutritive sunt dintre cele mai diverse, Mezoterapia poate fi considerata o terapie de succes, cu efecte notabile, ce se mentin in timp.

La Centrul Medical Medexpert facem tot ce ne sta in putinta pentru a fi conectati la noutatile care apar, investim in instruirea specialistilor nostri, pentru a-si insusi cele mai moderne metode de tratament, ca mai apoi sa le aplice cu succes in cadrul Centrului nostru!

Medici de mezoterapie

Ozonoterapie, mezoterapie, plasmolifting

Dr. Jamal SALEH

Medicina alternativa

Preturi

INVESTIGATIIPRET
Injectii cocktail – 3 ml300 lei
Injectii cocktail – 4 ml400 lei
Injectii cocktail – 5 ml500 lei

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Alte servicii