Carboxiterapie

Prezentare Carboxiterapie

La  Centrul medical Medexpert din Cluj-Napoca gasiti si servicii de infrumusetare non-invazive.  Din ce in ce mai des practicata in centrele medicale din intreaga lume, extrem de populara in Europa, Carboxiterapia este o procedura care face minuni in special in medicina estetica, ameliorand celulita, vergeturile, cicatricile hipertrofice, cearcanele si pungile de sub ochi, ridurile fine etc.

Este o foarte buna metoda anti-aging, stiut fiind faptul ca, odata cu inaintarea in varsta, vasele capilare care hranesc celulele cu oxigen se subtiaza si devin fragile. Productia de colagen a pielii devine insuficienta, generand probleme de elasticitate si regenerare. si atunci intervine Carboxiterapia, metoda prin care se pompeaza dioxid de carbon subcutanat, astfel ca organismul este stimulat sa creeze noi vase de sange si sa oxigeneze zona tratata.

Carboxiterapia a inceput sa castige teren si in fata clasicei liposuctii, fiind o metoda non invaziva si foarte eficienta de topire a grasimii si celulitei.

Concret, Carboxiterapia este o procedura ambulatorie, non-toxica si fara efecte secundare pentru organism. Cu un ac sterilizat foarte fin, se administreaza subcutanat o doza mica de dioxid de carbon in zona care are nevoie de ajutor. Organismul este astfel “pacalit” sa declanseze un flux sporit de oxigen iar zona respectiva sa porneasca motoarele pentru regenerare.

Pentru o terapie completa, sunt necesare 6 – 7 sedinte iar efectele sunt vizibile dupa primele 3 sedinte. 

In concluzie, la ce ajuta injectiile cu dioxid de carbon?

– Amelioreaza celulita;
– Reduce stratul de grasime;
– Reduce si amelioreaza vergeturile ;
– Revigoreaza pielea si atenueaza ridurile;
– Diminueaza cearcanele si pungile de sub ochi;
– Diminueaza cicatricile;
– Stimuleaza cresterea parului in cazul alopeciei.

Medici de carboxiterapie

Ozonoterapie, mezoterapie, plasmolifting

Dr. Jamal SALEH

Medicina alternativa

Preturi

INVESTIGATIIPRET
Consultatie Carboxiterapie150 lei
Consultatie cu infiltratie200 lei
Infiltratii70 lei

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Toate serviciile