Cardiologie

Prezentare Cardiologie

Este foarte important sa faceti din sanatatea inimii o prioritate! Detectarea imediata a semnelor timpurii ale bolilor sistemului cardiovascular va va oferi sansa sa opriti manifestarile grave, ulterioare.

Bolile de inima sunt in crestere iar efectele sunt distrugatoare asupra sanatatii generale. Ganditi-va ce consecinte poate avea un accident vascular sau un stop cardio respirator?

Cardiologii nostri vor identifica, diagnostica si trata afectiunile legate de artere, de vasele de sange, de palpitatii si batai neregulate ale inimii, oboseala, tensiune arteriala ridicata…

Este recomandat sa va prezentati la cardiolog chiar daca nu aveti simptome dar sunteti obez, fumati, consumati bauturi alcoolice in exces, lucrati intr-un mediu stresant, aveti colesterolul ridicat sau aveti antecedente in familie sau varsta peste 50 de ani.
Pentru ca cititi aceste randuri si ati ajuns pana in acest punct, includem si un mic sfat: daca va confruntati cu simptome inexplicabile de genul: dureri in piept, ameteala, respiratie scurta, disconfort, acestea pot fi simptome ale unei afectiuni cardiace grave, dar si motive sa vizitati unul dintre cardiologii nostri, pentru a fi intreprinse schimbari ale stilului de viata si actiuni preventive.
Va lasam mai jos lista cu serviciile sectiei de Cardiologie din cadrul clinicii noastre:

Medici de cardiologie

Dr. Delia Cornelia DAISA

Dr. Kinga BARDOS

Dr. Dan Marcel ZOLOG

Dr. Bogdan-Mihai SABIESCU

Preturi

INVESTIGATIIPRET
Consultatie120 lei
Control dupa tratament80 lei
Examen ecografic cardiologie150 lei
Consultatie + ECG160 lei
Consultatie + Examen ecografic cardiologie + ECG270 lei

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Toate serviciile