Certificat prenuptial

Daca va pregatiti sa va casatoriti, trebuie sa stiti ca exista un document medical important numit certificat prenuptial. Acesta atesta starea dumneavoastra de sanatate si trebuie sa fie intocmit cu maximum 14 zile inainte de prezentarea la primarie, in fata ofiterului de stare civila. Este important sa aveti acest document la dvs. pentru a va asigura o casatorie fericita si sanatoasa.

La Centrul Medical Medexpert, va putem oferi servicii de calitate pentru obtinerea certificatului prenuptial.

Suntem constienti ca acest proces poate fi stresant si confuz, dar nu va faceti griji! La Centrul Medical Medexpert, suntem prietenosi si va vom oferi sprijinul necesar pe tot parcursul procesului. Vom raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra si va vom ghida prin fiecare etapa a procesului.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui serviciu profesionist si prietenos pentru obtinerea certificatului prenuptial, atunci Centrul Medical Medexpert este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Contactati-ne astazi pentru a face programarea dumneavoastra si pentru a va asigura ca sunteti pregatiti pentru ziua cea mare!

Documente necesare:

  • Adeverinta medicala de la medicul de familie pentru ambele persoane.

Analize necesare:

  • Recoltare biologica pentru analizele de sange: VDRL (RPR) si HIV;
  • Interpretare rezultate analize de laborator de cater medic specialist;

Eliberare certificat prenuptial:

  • Cost total 195 ron.

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Toate serviciile