Despre Autohemotransfuzie

Efectele de baza ale ozonului AUTOHEMOTRANSFUZIA

Ozonul stimuleaza producerea de leucocite, apara organismul de boli infectioase si corpuri straine.

Nivelurile de interferon cresc semnificativ:
Nivelurile de gamma-interferon pot creste pana la 400% – 900% datorita ozonului, acesta avand rolul principal in apararea organismului, mai ales a ficatului impotriva virusilor si nu numai.

Ozonul stimuleaza producerea factorului de necroza tumorala (TNF), acesta este o citokina cu rol principal in distrugerea celulelor tumorale.

Ozonul stimuleaza secretia de IL-2
Interleukina-2, produsa de limfocitele T, constituie unul dintre elementele de baza ale sistemului imunitar.

Ozonul in concentratii scazute distruge majoritatea bacteriilor.
Metabolismul majoritatii bacteriilor este in medie de 17 ori mai putin eficace decat metabolismul uman. Majoritatea bacteriilor nu pot produce enzime antioxidante, precum catalaza. Foarte putine tipuri de bacterii pot supravietui intr-un mediu compus din mai mult de 2% ozon.

Ozonul este eficace impotriva tuturor tipurilor de fungi.
Intre acestia se regasesc Candida albicans, micozele, levurile si chiar ciupercile cu palarie.

Ozonul combate virusurile in diverse moduri.
Ozonul “ataca” direct particulele virale. Partea de virus cea mai sensibila la oxidare este “structura reproductiva”. Aceasta este calea de intrare a virionilor in celule. Odata inactivata aceasta structura, virusul este distrus, “omorat”. Celulele deja infectate au o slabiciune naturala pentru ozon. Din cauza incarcarii metabolice a infectiei, celulele nu mai pot produce enzimele necesare pentru a lupta impotriva ozonului si pentru refacerea celulei.

Ozonul are o activitate anti neoplazica.
Ozonul inhiba proliferarea de noi tesuturi, pentru ca celulele cu diviziune rapida isi schimba prioritatea, ca sa produca enzimele necesare pentru a se proteja de ozon. Astfel, ozonul inhiba celulele canceroase, care sunt celule cu diviziune rapida.

Ozonul are un efect de oxidare a placii arteriale.
Ozonul are o tendinta de deblocare a vaselor de sange mari si chiar a celor mai mici.

Ozonul sporeste flexibilitatea si elasticitatea hematiilor.
Cresterea flexibilitatii hematiilor permite mentinerea nivelurilor ridicate de oxigen timp de mai multe zile, chiar si la mai multe saptamani de la efectuarea tratamentului cu ozon.

Ozonul accelereaza ciclul acidului citric.
Cunoscut si sub denumirea de ciclul lui Kerbs sau ciclul TCA, acesta constituie o etapa esentiala a glicolizei carbohidratilor pentru obtinerea energiei

Ozonul degradeaza substantele petrochimice (detoxifiere optima pentru organism).

Hipoxia duce la cresterea acidului lactic in organism, care duce la degenerarea tesuturilor (boli degenerative); ozonul imbunatateste oxigenarea tesuturilor si creste efectul anti oxidarii celulare.

Ozonul regleaza PH-ul sangelui.
S-a dovedit ca prin dereglarea acestuia apar multe boli (chiar si cancerul).

Ozonul activeaza enzimele antioxidante (catalaza, superoxiddismutaza, glutaionperoxidaza (hormonul longevitatii) cu rol in inactivarea radicalilor liberi si in incetinirea procesului imbatranirii.