Medicina Muncii

Angajatii din cadrul unei firme sunt cruciali pentru succesul afacerii dumneavoastra!  Dar atunci cand acestia se simt apreciati, sunt tratati cu grija si respect, succesul este garantat! Vor depune efort pentru a obtine cele mai bune rezultate si munca devine o placere, intr-un mediu caracterizat prin empatie, respect, armonie.

Centrul medical Medexpert din Cluj-Napoca, prin serviciile medicale de medicina muncii ii ajuta pe angajatii dumneavoastra sa se metina sanatosi, atat fizic, cat si psihic. Si reusim sa facem acest lucru! Chiar foarte bine!

Echipele noastre medicale ajuta la depistarea problemelor de sanatate in timp util, iar, daca angajatii se imbolnavesc, ii sprijina sa revina repede la munca. Iar pe dumneavoastra, pe antreprenorii din judetul Cluj si nu numai, va ajutam sa economisiti bani prin preventia unor posibile boli. Angajatii vor afla din timp ce tratamente si de ce tip de asistenta au nevoie pentru a nu ajunge in situatia de a lipsi de la munca. Accesul la un specialist este rapid, scazand mult riscul de intarziere a unei investigatii.

Concret, servicii de medicina muncii:

– Examen clinic general: toate investigatiile de medicina muncii necesare pentru angajare, adaptare, control periodic si reluarea activitatii,

– intocmirea dosarelor si a fisei de aptitudini (redactarea concluziilor de medicina muncii, sinteza controlului medical periodic, propunerile si recomandarile medicului), vizate de un medic specialist,

– luarea in evidenta a concediilor medicale ale angajatilor.

 

Venim noi la dumneavoastra! 

Toate aceste examinari se pot efectua si la sediul nostru, insa detinem si aparatura mobila, performanta si suntem pregatiti sa va economisim timpul. Tinem cont de orarul angajatilor si reducem la minim pierderile cauzate de oprirea lucrului.

Pentru aceasta sa semnati un contract de medicina muncii cu noi, iar numarul persoanelor ce urmeaza sa fie investigate medical, sa treaca de 15.

 

Ce ziceti de un bonus „sanatos”?

Daca incheiati cu noi un contract de medicina muncii, va oferim un pachet de medicina muncii, dar si posibilitatea sa achizitionati un abonament ce are 20% reducere la toate serviciile medicale din cadrul Centrului Medexpert. 

Medici

Dr. Nossa Vasile

Medic specialist Medicina Muncii

Dr. FARCAS OCTAVIAN

Medic specialist Medicina Muncii

Dr. Mariana FLOAREA IANSON

Dr. Anamaria HAUCA

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

Dr. Mariana FLOAREA IANSON

Dr. Ani Mirela OLTEAN STOICA

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

Dr. Mariana FLOAREA IANSON

Dr. MARIA BUTU

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

Dr. Mariana FLOAREA IANSON

Dr. Raluca Ciceu Ana PATRAS

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Toate serviciile