Medicina Muncii

Angajatii sunt esentiali pentru succesul afacerii dumneavoastra!  Nu mai vorbim de cei valorosi, care stiu ce e gresit si care indreapta lucrurile de la sine, de cei nativ cinstiti sau de cei care manifesta sarguinta. Se depune mult efort pentru a fi descoperiti si recrutati. Intr-un final, cu greu sunt gasiti, dar ei va vor reprezenta cu succes compania si vor inspira incredere. E nevoie de ei ca de aer! Stim bine asta!

Noi, cei de la Medexpert, putem sa va mentinem oamenii dumneavoastra sanatosi fizic si psihic. Ne pricepem la asta! Chiar foarte bine!

Echipele noastre medicale ii vor ajuta sa ramana in forma, iar daca se imbolnavesc, ii vor sprijini sa revina repede la munca.

Pe dumneavoastra, pe antreprenori, va ajutam sa economisiti bani, prin cresterea randamentului personalului.

Preventia aduce multe economii. Putem sa va sfatuim din timp angajatii pe care ii aveti, ce tratamente si ce tip de asistenta au nevoie pentru a nu ajunge in situatia de a lipsi de la munca.

Centrul nostru ofera foarte multe servicii medicale, astfel ca accesul la un specialist se face foarte rapid, scazand mult riscul de a intarzia o investigatie.

Concret, servicii de Medicina Muncii

 Examen clinic general: toate investigatiile de medicina muncii necesare pentru angajare, adaptare, control periodic si reluarea activitatii

– intocmirea dosarelor si a fisei de aptitudini (redactarea concluziilor de Medicina Muncii, sinteza controlului medical periodic, propuneri si recomandari medic), vizate de un medic specialist

 luarea in evidenta a concediilor medicale ale angajatilor

Venim noi la dumneavoastra! 

Chiar daca toate aceste examinari se fac la sediul nostru, avem aparatura mobila si performanta si suntem pregatiti sa va economisim timpul. tinem cont de orarul angajatilor si reducem la minim pierderile cu oprirea lucrului.

Tot ce trebuie facut este sa semnati un contract de Medicina Muncii cu noi, iar numarul personelor ce urmeaza sa fie investigate medical, sa treaca de 15.

Ce ziceti de un bonus sanatos?

Daca incheiati cu noi un contract de Medicina Muncii, va oferim posibilitatea sa achizitionati un abonament ce are 15% reducere la toate serviciile medicale din cadrul Centrului Medexpert. 

Medici

Dr. Nossa Vasile

Medic specialist Medicina Muncii

Dr. FARCAS OCTAVIAN

Medic specialist Medicina Muncii

Dr. Mariana FLOAREA IANSON

Dr. Ani Mirela OLTEAN STOICA

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

Dr. Anamaria HAUCA

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

Dr. Raluca Ciceu Ana PATRAS

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

Dr. Carmen KARDA

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

Dr. MARIA BUTU

Medic specialist de MEDICINA MUNCII

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Toate serviciile