Servicii

Ginecologie Obstetrica

Va incurajam sa faceti o rutina din examinarea ginecologica periodica, pentru ca este mai important sa previi decat sa tratezi! 

Endocrinologie

Afectiunile endocrine sunt foarte frecvente in randul populatiei si cuprind boli ale glandei tiroide, ale hipofizei, ovarelor, glandelor suprarenale.

Cardiologie

Detectarea imediata a semnelor timpurii ale bolilor sistemului cardiovascular va va oferi sansa sa opriti manifestarile grave, ulterioare.

Medicina Muncii

Angajatii sunt esentiali pentru succesul afacerii dumneavoastra! Noi, cei de la Medexpert, putem sa va mentinem oamenii dumneavoastra sanatosi fizic si psihic. Ne pricepem la asta!

Medicina Interna - C.A.S.

Cand vii la noi, suntem foarte atenti la modul in care toate sistemele din corpul tau functioneaza impreuna. O problema intr-o zona poate provoca complicatii in alta zona.

Dermatologie

Pielea sanatoasa este pasiunea noastra! Suntem pregatiti sa ne ocupam de o gama larga de boli si afectiuni ale pielii, astfel incat sa-i redam cat mai repede sanatatea.

O.R.L.

Pe intelesul tuturor, medicii ORL- listi, mai corect medici “Otorinolaringologi” – trateaza si gestioneaza boli si tulburari ale urechilor, nasului, gatului si ale structurilor corporale aferente.

Psihologie

Pe langa testarile psihologice pentru angajare, psihologii de la Centrul Medical Medexpert sunt pregatiti sa va protejeze de vatamarile emotionale si fizice.

Neurologie

Creierul, alaturi de sistemul nervos, ne face constienti de noi, de ceilalti, de mediul inconjurator; asa visam, tanjim, speram. 

Ozonoterapie

Inchideti ochii si amintiti-va mirosul proaspat si curat al aerului dupa ploaie. El e! De la chimie ne-a ramas ca oxigenul e O2. Pe unii nu i-a interesat niciodata ce este O si ce este 2.  Nici nu-i judecam. 

Plasmolifting

Metoda Plasmolifting PRP este folosita pe scara larga, in medicina estetica, in ortopedie, traumatologie, urologie, ginecologie, stomatologie, medicina sportiva etc.

Carboxiterapie

Din ce in ce mai des practicata in centrele medicale din intreaga lume, extrem de populara in Europa, Carboxiterapia este o procedura care face minuni in special in medicina estetica.

Nutritie

Este obligatoriu de inteles ca Nutritia este o stiinta de care trebuie sa se ocupe specialistii; cei care rup cartea continuu, pentru ca in fiecare zi se fac descoperiri noi.

Mezoterapie

Mezoterapia este o tehnica moderna nechirurgicala, folosita in special in medicina estetica. Rolul sau este de regenerare subcutanata, de hidratare si intinerire a pielii.

Recuperare Post Covid-19

In cazuri izolate, pot aparea si sechele mai grave, cum ar fi afectarea nervoasa sau paralizii, efectul depinzand foarte mult de afectiunile de care suferea pecientul in trecut.

Test Rapid Covid-19

Testele rapide sunt teste de tip calitativ sau semicantitativ in vitro care se pot realiza prin proceduri non – automate, avand ca principal atu faptul ca pot da rezultate rapide.