Servicii

Ginecologie Obstetrica

Va incurajam sa faceti o rutina din examinarea ginecologica periodica, pentru ca este mai important sa previi decat sa tratezi! 

Endocrinologie

Afectiunile endocrine sunt foarte frecvente in randul populatiei si cuprind boli ale glandei tiroide, ale hipofizei, ovarelor, glandelor suprarenale.

Medicina Interna

Cand vii la noi, suntem foarte atenti la modul in care toate sistemele din corpul tau functioneaza impreuna. O problema intr-o zona poate provoca complicatii in alta zona.

Medicina Muncii

Angajatii sunt esentiali pentru succesul afacerii dumneavoastra! Noi, cei de la Medexpert, putem sa va mentinem oamenii dumneavoastra sanatosi fizic si psihic. Ne pricepem la asta!

O.R.L.

Pe intelesul tuturor, medicii ORL- listi, mai corect medici “Otorinolaringologi” – trateaza si gestioneaza boli si tulburari ale urechilor, nasului, gatului si ale structurilor corporale aferente.

Psihologie

Pe langa testarile psihologice pentru angajare, psihologii de la Centrul Medical Medexpert sunt pregatiti sa va protejeze de vatamarile emotionale si fizice.

Medicina fizica si balneologie

Va putem ajuta sa gasiti puterea de a va vindeca dupa ce ati fost slabit de boli grave, traume, inclusiv accidente vasculare cerebrale, leziuni ale maduvei spinarii si probleme ale spatelui.

Neurologie

Creierul, alaturi de sistemul nervos, ne face constienti de noi, de ceilalti, de mediul inconjurator; asa visam, tanjim, speram. 

Ozonoterapie

Inchideti ochii si amintiti-va mirosul proaspat si curat al aerului dupa ploaie. El e! De la chimie ne-a ramas ca oxigenul e O2. Pe unii nu i-a interesat niciodata ce este O si ce este 2.  Nici nu-i judecam. 

Mezoterapie

Mezoterapia este o tehnica moderna nechirurgicala, folosita in special in medicina estetica. Rolul sau este de regenerare subcutanata, de hidratare si intinerire a pielii. 

Carboxiterapie

Din ce in ce mai des practicata in centrele medicale din intreaga lume, extrem de populara in Europa, Carboxiterapia este o procedura care face minuni in special in medicina estetica.

Plasmolifting

Metoda Plasmolifting PRP este folosita pe scara larga, in medicina estetica, in ortopedie, traumatologie, urologie, ginecologie, stomatologie, medicina sportiva etc.

Nutritie

Este obligatoriu de inteles ca Nutritia este o stiinta de care trebuie sa se ocupe specialistii; cei care rup cartea continuu, pentru ca in fiecare zi se fac descoperiri noi.

Terapia Bowen

Tehnica Bowen este mai mult decat un simplu masaj, este o procedura complexa ce imbina mai multe proceduri aplicate peste muschi, nervi, tendoane si ligamente, folosindu-se miscari delicate, impulsuri si presiune usoara pe anumite puncte bine stabilite

Test Rapid Covid-19

Testele rapide sunt teste de tip calitativ sau semicantitativ in vitro care se pot realiza prin proceduri non – automate, avand ca principal atu faptul ca pot da rezultate rapide.

Recuperare Post Covid-19

In cazuri izolate, pot aparea si sechele mai grave, cum ar fi afectarea nervoasa sau paralizii, efectul depinzand foarte mult de afectiunile de care suferea pecientul in trecut.