Electrostimulare, acum, la Medexpert

Tonifiere musculara prin electrostimulare

Incepe si redefineste-ti conturul corpului de astazi!

Centrul Medical Medexpert ofera sesiuni de electrostimulare, o metoda eficienta si non-invaziva pentru a obtine rezultate vizibile in tonifierea corpului si imbunatatirea sanatatii generale.

Sedinta de electrostimulare are multiple beneficii asupra corpului si sanatatii. Prin intermediul acestei tehnici, muschii devin mai fermi, mai tonifiati. De asemenea, electrostimularea ajuta la arderea grasimilor de pe corp, accelerand metabolismul si contribuind la eliminarea stratului adipos si la reducerea celulitei. Prin stimularea electrica, tranzitul intestinal este imbunatatit, iar circulatia sanguina este optimizata, iar rezultatul: o piele mai elastica si un aspect sanatos!

La Centrul Medical Medexpert folosim echipamente de ultima generatie pentru a asigura cele mai bune rezultate.
Va punem la dispozitie un electrostimulator cu 12 canale, care permite o stimulare precisa si controlata a diferitelor grupe de muschi. Aceasta tehnologie avansata ne permite sa adaptam intensitatea si frecventa stimularii in functie de nevoile individuale ale fiecarui client.

Echipa noastra de specialisti pregatiti si experimentati va va ghida pe tot parcursul sesiunilor de electrostimulare, asigurandu-se ca obtineti cele mai bune rezultate intr-un mod sigur si confortabil. Ne dorim sa va ajutam sa va atingeti obiectivele de fitness si sa va bucurati de o stare generala de sanatate imbunatatita.

Terapia prin electrostimulare nu poate fi folosita de oricine. Exista contraindicatii la persoane care sufera de:

  • epilepsie;
  • boli cardiace;
  • hipertiroidism;
  • patologii dermatologice;
  • patologii oncologice;
  • patologii ginecologice;
  • patologii renale; 
  • varice si tromboza;
  • femeile insarcinate.

Va invitam sa ne vizitati la Centrul Medical Medexpert si sa experimentati beneficiile sesiunilor de electrostimulare intr-un mediu prietenos si relaxant. Echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii suplimentare si programari pentru ca voi sa aveti parte de cea mai buna experienta posibila.

INVESTIGATIIPRET
Sedinta electrostimulare 45 minute70 lei
Abonament 10 sedinte electrostimulare600 lei