Preturi ok Teste covid Medexpert 2

Test Anticorpi, Antigen sau RT-PCR?

Acum la Medexpert poti alege!

Noi va oferim cele mai competitive preturi!

Teste rapid  COMBO gripa A/B + Covid19 doar la 80 ron cu rezultat in 15 minute.

Pretul unui test REAL TIME PCR – 199 ron cu rezultat in maxim 12h. 

Pretul unui test rapid antigen – 55 ron cu rezultat bilingv si rezultat in 20 minute
>>> certificat verde<<<

Pretul unui test rapid anticorpi – 50 ron cu rezultat in 15 minute.

Pretul unui test cantitativ pentru anticorpi prin metoda SPIKE – 125 ron cu rezultat in 24h.4

Pretul unui test rapid (detectie virus influenza A&B ) – 60 ron cu rezultat in 20 minute.

Preturi speciale pentru familii si grupuri

In cazul familiilor de minim 3 persoane pretul unui test REAL TIME PCR este de 189 RON, iar pretul unui test rapid ANTIGEN este doar 50 ron.

In cazul grupurilor de minim 5 persoane pretul unui test REAL TIME PCR este de 185 RON, iar pretul unui test rapid ANTIGEN este doar 45 ron.

Mai multe informatii puteti obtine pe pagina noatra de blog:  Medexpert alaturi de tine pentru o vacanta in familie sau cu prietenii.29

Ce sunt testele rapide?

Testele rapide sunt teste de tip calitativ sau semicantitativ in vitro care se pot realiza prin proceduri non – automate, avand ca principal atu faptul ca pot da rezultate rapide, ca se realizeaza mai usor si sunt mai simplu de interpretat, putandu-se efectua si in laboratoare de la nivelul spitalelor, dar si in alte laboratoare, mai apropiate de locul unde se afla pacientii. Rezultatele la testele rapide se pot observa foarte repede, in mod obisnuit in 10-20 de minute.

Sunt doua tipuri de teste rapide care sunt in uz sau se afla in curs de dezvoltare: – teste directe care urmaresc identificarea antigenelor SARS-CoV-2 in secretiile nasofaringiene (RT-PCR), sau test rapid. – teste indirecte care urmaresc detectarea in sangele pacientilor a anticorpilor care apar datorita raspunsului imun al organismului la virus.

Cine ar trebui sa faca acest test?

Acest test poate fi solicitat de angajatori pentru: – reluarea activitatii profesionale, – cei care trebuie sa se deplaseze in afara tarii, atentie daca sunt acceptate testele rapide sau doar testarile PCR! – femei insarcinate care urmeaza sa nasca, – persoanele supuse unui transplant, – cei care fac hemodializa, – persoane institutionalizate care au simptome, – persoane care au simptome de infectie respiratorie (debut brusc cu cel putin unul dintre urmatoarele simptome – tuse, febra, dificultate in respiratie) – pacientii cu imunosupresie sau cu afectiuni oncologice au nevoie de acest test inaintea internarii, – pacienti care fac chimioterapie, radioterapie sau interventiilor operatorii. De asemenea, testul se adreseaza contactilor cazurilor confirmate, personalului medical sau persoanelor expuse frecvent, prin natura profesiei, la agenti infectiosi.

Cui se adreseaza testul?

Testul poate fi solicitat de angajatori pentru reluarea activitatii profesionale sau de cei care trebuie sa se deplaseze in afara tarii. Femeile insarcinate care urmeaza sa nasca, persoanele supuse unui transplant, cei care fac hemodializa, pacientii cu imunosupresie sau cu afectiuni oncologice au nevoie de acest test inaintea internarii, chimioterapiei, radioterapiei sau interventiilor operatorii. De asemenea, testul se adreseaza contactilor cazurilor confirmate, personalului medical sau persoanelor expuse frecvent, prin natura profesiei, la agenti infectiosi.

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

In cat timp se elibereaza rezultatele?

Durata de eliberare a rezultatelor este de 15-20 minute din momentul recoltarii probei. Rezultatele testului pot aparea ca in imaginile de mai jos.

Test Covid Cluj

Efectuam teste covid in Cluj la centrul nostru medical MEDEXPERT.  Pentru mai multe informatii despre testul covid 19 nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0264-456 922 sau 0758-342 178. Pentru a efectua o programare in vederea unui test covid 19 la sediul nostru din Cluj-Napoca puteti folosi si urmatoarele modalitati: formularul de programare dupa care un consultant medexpert o sa va contacteze in cel mai scurt timp posibil, chat online inclusiv whatsapp.

Incepand cu data de 11.01.2021 efectuam si testul molecular RT-PCR?

Avem placerea de a va anunta faptul ca incepand cu data de 11.01.2021 in incinta centrului nostru medical se efectueaza testul molecular RT-PCR pentru noul coronavirus SARS-COV2. Aceste testari se fac pe baza de programare prealabila si rezultatele se elibereaza in aproximativ 8 ore daca probele sau prelevat pana la ora 13:00. Probele prelevate dupa aceasta ora se primesc a doua zi. Testele se efectueaza de luni pana vineri intre orele 08:30 si 19:30.

Testul de referinta pentru diagnosticul specific de COVID-19, cunoscut sub denumirea de ARN VIRAL SARS COV 2 totoda Real Time PCR (RT-PCR) evidentiind virusul prin tehnici de amplificare a materialului genetic viral. Probele recoltate sunt exsudat nazofaringian si faringian, iar un rezultat pozitiv indica prezenta in proba analizata a ARN-ului SARS-COV-2, fiind sugestiv pentru diagnosticul COVID-19. Pentru exsudatul faringian, pacientul trebuie sa tina cont ca prelevarea trebuie facuta fie inainte de toaleta cavitatii bucale sau ingestia de alimente sau lichide, fie la 4 ore dupa acestea.

Recomandam urmatoarea procedura in cazul testarii rapide de anticorpi!

a. In cazul rezultatului negativ, testarea se repeta la un interval de 5 zile. ATENTIE! Rezultatul negativ NU exclude prezenta virusului in perioada de incubatie si implicit transmiterea sa! b.In cazul rezultatului pozitiv, testarea se repeta in maximum 24 de ore. In acest interval de timp se impune carantina! c. In cazul in care ambele testari rapide sunt pozitive, pacientul ARE obligatia sa se autoizoleze/sa intre in carantina. Ulterior acesta trebuie sa anunte departamentele de urgenta pentru a solicita un test PCR in cazul in care apar si simptome sau, dupa caz, testarea PCR asimptomatica. d. In cazul in care primul test este pozitiv si cel de-al doilea negativ, se recomanda o a treia testare fie rapida, fie PCR in maximum 24 de ore. e. In cazul in care primul test este negativ si cel de-al doilea pozitiv, se ignora prima testare si se urmeaza procedura rezultatului pozitiv descrisa la punctele b, c si d.

In cazul efectuarii testului rapid de antigeni!

a. In cazul rezultatului negativ, testarea nu mai este necesara! b. In cazul in care testul este pozitiv, pacientul ARE obligatia sa se autoizoleze/sa intre in carantina. Ulterior acesta dupa ultimele reglementari este obligat sa anunte medicul de familie. Atentie nu mai este necesar sa sunati la directia de sanatate publica.

!!! NOUTATI IN DOMENIUL LEGISLATIV SARS-CoV-2 !!!

… unitatile care efectueaza teste rapide antigenice [spitale, cabinete medicale, centre rezidentiale, unitati inchise (de exemplu, penitenciare)] raporteaza la directia de sanatate publica in teritoriul careia functioneaza toate datele din formularul prevazut in anexa nr. 4, care face parte integranta din prezentul ordin, in ziua testarii.

Toate serviciile