Politica de confidentialitate

Declaratie de confidentialitate si politica de cookies.

 1. Consimtamant si acord

Prin utilizarea acestui site web, va exprimati acordul fata de termenii si conditiile prezentei Declaratii de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu dezvaluiti nici o informatie, cu caracter personal, pe acest site.

 1. Informatii Generale

2.1. Introducere

Urmatoarea notificare privind protectia datelor este conceputa pentru a va informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si drepturile dvs. Privind aceasta procesare in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor nr. 679/2016 (denumit in continuare “Regulamentul”) si legislatia nationala in vigoare.

2.2. Operatorul

Noi, societatea Medexpert SRL cu sediul profesional situat in Cluj-Napoca, str. Campului, nr. 124A, judet Cluj reprezentam operatorul de date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului si, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisa mai jos.

Pentru intrebari sau solicitari privind prelucrarea datelor, va rugam sa contactati persoana responsabila cu protectia datelor, ale carei date de contact le puteti gasi mai jos.

2.3.Persoana responsabila cu protectia datelor

Puteti contacta Persoana responsabila cu protectia datelor in orice moment utilizand urmatoarele date de contact: e-mail: dataprotect@mcmedexpert.ro

 1. Informatii cu privire la Procesare

3.1 Scopul colectarii datelor

Operatorul de date cu caracter personal colecteaza datele persoanelor vizate prin formularul de inregistrare disponibil pe site si in timpul tuturor tranzactiilor comerciale viitoare in scopul de a raspunde cerintelor acestora privind obiectul de activitate a societatii, destinate prestarii de servicii medicale

3.2. Colectam informatii furnizate de utilizator atunci cand alegeti sa ne furnizati informatiile dvs. personale prin intermediul site-ului Medexpert, inclusiv atunci cand trimiteti un formular de inscriere la unul dintre cursurile noastre, ne trimiteti un e-mail care pune o intrebare, va inregistrati pentru a participa la un eveniment, completati un formular pentru a primi materiale de marketing sau buletine de stiri prin e-mail (newsletter), sau cand solicitati informatii prin intermediul site-ului.

3.3. Inregistrarea clientilor

Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului disponibil pe site a clientilor si, in cursul viitoarelor tranzactii comerciale, in scopul oferirii informatiilor solicitate privind serviciile prestate de operator.

Detaliile vizitei dumneavoastra pe site-ul www.mcmedexpert.ro, paginile accesate, date de trafic, date locatie, respectiv alte date de comunicatie ce ne ajuta sa intelegem modalitatea in care vizitatorii nostri utilizeaza site-ul nostru. Obtinem astfel informatii cu privire la domain, adresa IP si URL de unde dumneavoastra accesati internetul. Aceste informatii sunt colectate si procesate pentru imbunatatirea serviciilor noastre catre clientii nostri.

a. Beneficiarii datelor

Societatea Medexpert este unica persoana juridica care beneficiaza si prelucreaza datele personale ale persoanelor vizate.

Societatea Medexpert nu vinde, nu ofera si nu inchiriaza informatii personale sau adrese de e-mail pe care le colectam direct prin intermediul site-ului https://mcmedexpert.ro

Doar un numar limitat de membri ai personalului societatii Medexpert (supusi unor clauze speciale de confidentialitate) au acces la datele personale colectate prin intermediului site-ului si doar pentru oferirea produselor si serviciilor noastre.

Retineti totusi ca anumite informatii pe care ati ales in mod voluntar sa le afisati pe orice portiune disponibila publicului pe site sau pe alt serviciu sau retele sociale devine disponibila publicului si poate fi colectata si utilizata de noi sau de altii fara restrictii (de exemplu, si fara a se limita la, cand postati comentarii sau intrebari si va publicati numele, avatarul, adresa de e-mail, etc.).

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor putea fi, dupa caz, transmise unor colaboratori externi ai societatii Medexpert sau unor entitati terte, dupa cum urmeaza: transmiterea de informatii catre serviciile externe de contabilitate, resurse umane, protectia muncii si medicina muncii.

Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege (de exemplu: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

b. Furnizarea de Date si Durata pastrarii acestora

Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea efectua analizele/evaluarile specifice solicitate si pentru a procesa inregistrarea clientului: numele si prenumele, cnp, adresa de mail, numarul de telefon.

Datele colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de dumneavoastra in mod voluntar.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Daca nu ne furnizati aceste date personale, acest lucru nu va avea consecinte asupra dumneavoastra.

Refuzul dumneavoastra determina insa imposibilitatea derularii activitatilor pentru scopurile mai sus indicate.

Datele dumneavoastra personale vor fi stocate pana la momentul incetarii relatiei cu clientul, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele dumneavoastra in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale.

Stocarea si transferul datelor dumneavoastra personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) din Regulament.

In situatia in care nu avem obligatia de a stoca datele dvs. in scopul prezentarii acestora autoritatilor publice vom proceda la stergerea/distrugerea acestora la momentul incetarii relatiei cu clientul.

Trebuie sa retineti ca pot exista si alte motive care sa impiedice stergerea imediata a datelor dumneavoastra, de exemplu, perioade obligatorii de arhivare, actiuni pendinte, pretentii, exercitarea sau apararea unor drepturi legale etc.

 1. Drepturile dumneavoastra

4.1. Ca persoana vizata puteti contacta persoana responsabila pentru protectia datelor in orice moment si in mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact mentionate mai sus la punctul 2.3 in vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra in conformitate cu prevederile Regulamentului.

4.2. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

 • Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 din Regulament),
 • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul la rectificare, art. 16 din Regulament),
 • Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal daca scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai exista, daca procesarea acestora contravine prevederilor legale, daca procesarea acestora afecteaza in exces interesele dumneavoastra sau daca procesarea se bazeaza pe acordul dumneavoastra, acord pe care l-ati revocat (dreptul de a fi uitat, articolul 17 din Regulament),
 • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a prelucrarii, articolul 18 din Regulament),
 • Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit automat si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament),
 • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la opozitie, articolul 21 din Regulament),
 • Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 7, alin. 3 din Regulament).
 • Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a Regulament (dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere, articolul 77 din Regulament).
 1. Securitatea datelor

5.1.Pentru protectia datelor dumneavoastra, operatorul de date cu caracter personal a luat masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat.

5.2.Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii.  In cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, va vom notifica imediat, pe cat posibil intr-un interval de 72 de ore.

5.3.Va rugam sa retineti ca sunteti personal raspunzator pentru confidentialitatea si pastrarea in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra de utilizator sau a parolelor dumneavoastra, care v-au fost predate sau comunicate.

 1. Prelucrarea datelor minorilor

6.1 Va punem in vedere in mod expres ca toate prelucrarile de date cu caracter personal se refera in mod exclusiv la persoane care au implinit varsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor si a instrumentelor, precum si a rezultatelor procesarii datelor utilizatorilor care nu au aceasta varsta minima este interzisa fara acordul parintilor/tutorilor. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

 1. Datele furnizate de dumneavoastra

7.1.Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. In cazul in care corespondati cu noi sau completati un formular cu date pe pagina noastra web, va rugam sa aveti in vedere faptul ca datele mentionate de dumneavoastra pe formularul respectiv vor fi prelucrate in scopurile descrise la punctul 3.

Limitam accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal doar la angajatii a caror activitate specifica implica prelucrarea acestor date.

In cadrul actiunilor de marketing direct va vom solicita consimtamantul in vederea colectarii si prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 1. Cookies si Social Plug-ins

Daca vizitati pagina noastra web, datele cu caracter personal sunt inregistrate automat cu ajutorul Cookie-urilor.

Cookie-urile au ca scop aflarea surselor din care sosesc vizitatorii pe site, cat timp petrec acolo, respectiv care sunt cele mai accesate sectiuni ale site-urilor. Cu ajutorul acestor informatii putem sa imbunatatim continutul site-urilor.

8.1 Ce sunt Cookie-urile

Termenul de „Cookie”(sau Browser Cookie) reprezinta un cod care contine caractere numerice si alfabetice care sunt salvate/stocate pe dispozitivul de pe care este accesat un site. Dispozitivele de pe care poate fi accesat site-ul pot urmatoarele: computer, tableta, smartphone etc.

Din punct de vedere tehnic se efectueaza o cerere-raspuns intre soft-ul de navigare pe internet (web browser) si server-ul pe care este gazduit site-ul. Cookie-urile pot fi salvate pe pe dispozitive pe termen lung sau pe termen scurt (session coockie).

8.2 Cookie-uri de la terti

Societatea Medexpert foloseste cookie-uri de la Google (Analytics, Search Console, Adsense), Microsoft (Bing) si de la furnizorii serverelor pe care sunt gazduite site-urile.

8.3 Dezactivarea Cookie-urilor din Browser

Cookie-urile pot fi dezactivate din browsere, de exemplu Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Microsoft Edge.

 1. Modificari ale prezentei Declaratii

9.1. Periodic, vom actualiza prezenta Declaratie de confidentialitate. In masura in care vom face schimbari in continutul acestei Declaratii de confidentialitate sau daca vom aduce vreo modificare semnificativa in modul in care utilizam informatiile dvs. personale, vom revizui aceasta Declaratie de confidentialitate astfel incat sa reflecte modificarile respective, inclusiv cu revizuirea datei de intrare in vigoare a acesteia. Avem rugamintea dea consulta, ori de cate ori aveti posibilitatea, aceasta Declaratie de confidentialitate, pentru a va informa in legatura cu modul in care va utilizam si va protejam informatiile personale. Daca vom aduce modificari semnificative Declaratiei, putem de asemenea sa publicam o notificare pe pagina noastra de start. Orice modificari se vor aplica numai de la data reviziei.

 

Va multumim,

Societatea Medexpert