Pachete promotionale de nutritie pentru un stil de viata mai sanatos!

1. Pachete nutritie si remodelare corporala:
🍏💪 Consultatie nutritie personalizata + 4 sedinte vacuum sau electrostimulare la pret de 3! Ofera-ti un start sanatos pentru noua ta viata activa cu acest pachet! Doar 355 lei in loc de 430 lei!

2. Consultatie nutritie completa:
🥗🏋️‍♀️ Perfectioneaza-ti regimul alimentar cu consultanta noastra si bucura-te de 4 sedinte de vacuum si 4 de electrostimulare la pret de 3 sedinte! Doar 585 lei in loc de 730 lei pentru un echilibru complet.

3. Pachet nutritie personalizat:
📋🥑 Ai nevoie de un plan alimentar personalizat? Consultatie nutritie personalizata plus 4 sesiuni de vacuum sau electrostimulare, BONUS 2 controale regulate la fiecare 2 saptamani, totul pentru doar 450 lei in loc de 650 lei!

4. Pachet complet de remodelare:
💼💃 Obtine transformarea pe care o doresti cu un plan alimentar personalizat pentru o luna! Consultatie nutritie personalizata, 4 sedinte de vacuum + 4 sedinte de electrostimulare BONUS 2 controale regulate la fiecare 2 saptamani, la doar 730 lei in loc de 930 lei!

5. Pachet premium de nutritie si remodelare:
🥇🌟 Transforma-ti viata si silueta cu un plan alimentar pe 3 luni, unde beneficiati de o consultatie nutritie personalizata plus (6 sesiuni de electrostimulare + 6 sesiuni de vacuum) BONUS 6 controale regulate la fiecare 2 saptamani cu la doar 1750 lei in loc de 2350 lei! Este momentul sa iti oferi ce e mai bun pentru tine!

Aceste oferte speciale sunt concepute pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele de nutritie si remodelare corporala. 
Alege pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si fa primul pas catre o viata mai sanatoasa si echilibrata!
Daca ai intrebari suplimentare sau ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita sa ne intrebi.

Programati-va la o sedinta de nutritie pentru diagnostic corect si tratament individualizat apasand aici!