Ai bilet pentru UNTOLD? Atunci ai pret preferential pentru testul Real Time PCR!

UNTOLD este primul eveniment din Romania la care accesul poate fi efectuat prin obtinerea Certificatului Digital EU COVID-19 (Green Pass) prin vaccinare completa,  efectuarea unui test Real Time PCR care are o valabilitate de 72 ore sau efectuarea unui test rapid antigen.  Astfel, organizatorii iau toate masurile necesare pentru ca evenimentul sa fie organizat în cele mai bune si sigure conditii, iar fluxul de participanti sa fie unul rapid si sa respecte toate conditiile de siguranta si sanatate publica. Certificatul verde electronic este un document agreat la nivel european, generat printr-un sistem informatic care atesta ca detinatorul a fost vaccinat impotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infectiei cu virusul SARS-CoV-2 sau s-a vindecat de COVID-19.

Daca ai un bilet cumparat pentru festivalul UNTOLD in perioada 9-12 septembrie 2021, la Centrul Medical Medexpert poti beneficia de un pret preferential de numai 230 ron pentru o testare Real Time PCR si primesti rezultatul testului in maxim 8-10 ore.

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0264-456 922 sau sa ne transmiteti un email pe adresa centrulmedical@mcmedexpert.ro.

O programare mai rapida puteti efectua chiar de pe situ-ul nostru oficial accesand  pagina de programare apasand aici si puteti alege direct serviciul Test Covid 19 pentru UNTOLD.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *