Dermatologie Cluj

Serviciu nou: Dermatologie

Dermatologie Cluj

Va anuntam cu bucurie ca am lansat o noua specialitate in cadrul clinicii MEDEXPERT Cluj – DERMATOLOGIE!

Si o spunem cu mandrie, caci portofoliul nostru creste constant si sanatos, cu atentie deplina acordata pacientilor nostri si cu o permanenta preocupare fata de starea dvs de sanatate!

De ce credem ca este foarte importanta Dermatologia?

Pielea – cel mai mare organ al corpului uman, este un indicator excelent a ceea ce se poate intampla sub suprafata, acolo unde nu vedem cu ochiul liber.

Este important sa mergem regulat la medicul nostru de familie, pentru controale de rutina sau atunci cand simtim ca ceva nu este in regula cu noi. Medicii de familie fac o treaba excelenta pe probleme generale de sanatate sau pe identificarea din timp a unor afectiuni si indrumarea catre specialisti!

Insa, atunci cand avem probleme cronice sau specifice de sanatate, este la fel de important si, poate, mai benefic, sa solicitam sfatul unui profesionist specializat pe domeniul respectiv. Acest lucru este valabil si atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii, motiv pentru care dermatologia este atat de importanta.

Fiecare vizita ii permite medicului specialist sa monitorizeze starea de sanatate a pielii si sa observe din timp potentialele semne ale unor probleme. Si pentru ca este mai usor sa tratezi simptomele cu cat sunt descoperite mai din timp, ne facem noua insine un bine, programandu-ne regulat la controale de dermatologie.

Exista conceptia gresita ca dermatologii se ocupa mai mult cu proceduri estetice. Dar nu este deloc asa! Dermatologii se ocupa in primul rand de afectiuni ale pielii (psoriazis, eczeme alergice, lupus, acnee, afectiuni ale parului si unghiilor etc). Ei diagnosticheaza cancerul de piele, iar unii dintre ei se specializeaza in interventii chirurgicale de indepartare a acestor cancere de piele. De asemenea, multe boli, inclusiv de natura infectioasa, prezinta semne cutanate. O piele uscata, spre exemplu, poate indica o afectiune de ordin endocrinologic – hipotiroidism; ingalbenirea nefireasca a pielii poate avea origine intr-o insuficienta hepatica; tot felul de eruptii cutanate pot semnala, de fapt, boala Lupus sau sindromul Cowden; petele rosii ce apar nefiresc pe piele pot fi semne ale unor boli mult mai grave.. Si exemplele ar putea fi nenumarate.

Tocmai de aceea e bine sa nu subestimam importanta Dermatologiei. Iar medicii dermatologi de la Clinica MEDEXPERT sunt aici pentru dvs si pentru starea dvs de bine, pentru prevenirea, diagnosticarea si tratarea oricarui tip de afectiune a pielii.

Va punem la dispozitie medici dermatologi de elita, tarife accesibile pentru consultatii si investigatii si o locatie placuta, astfel incat sa lasati la usa grijile si sa veniti linistiti, ca incapeti pe maini bune si ca pentru orice se poate gasi o solutie!

Sanatatea este cea mai importanta pentru fiecare dintre noi, de aceea, misiunea Clinicii MEDEXPERT este de a avea in echipa cei mai buni profesionisti, de a investi permanent in tehnologii medicale de ultima generatie si de a oferi pacientilor sai servicii medicale de inalta calitate, contribuind la salvarea de vieti!

Pentru o programare online te rugam sa apesi aici.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *