Neurologie

Medicii specialisti din clinica noastra au misiunea de a intelege, trata si a preveni bolile care afecteaza creierul si sistemul nervos. Dorinta noastra este de a face orice este posibil pentru atenta ingrijire a pacientilor nostri. Noi apreciem increderea dumneavoastra si va asteptam la cabinetul nostru de neurologie cu orice problema legata de sistemul nervos.

Neurologia este o ramura speciala a medicinii care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice ce tin de domeniul neurologiei sunt – pe de o parte – creierulmaduva spinarii (reprezinta sistemul nervos central), structurile înconjuratoare, precum si vasele sanguine care le hranesc, – pe de alta parte – nervii cranieni, radacinile nervoase si ganglionii spinalinervii periferici, dupa iesirea din canalul spinal, inclusiv legaturile cu muschii scheletici (reprezinta sistemul nervos periferic)

Medicul specialist este pregatit pentru a diagnostica, trata si a indruma pacientii cu boli neurologice. Neurologul poate servi ca un consultant pentru a furniza informatii altor medici sau poate asigura ingrijire indelungata pacientilor cu tulburari neurologice cronice.

Preturi neurologie medexpert