Mezoterapia

Mezoterapia reprezinta o alternativa naturala cosmetica, sigura fata de alte proceduri cosmetice invazive. Acest procedeu consta in injectarea directa in mezoderm de vitamine, minerale, aminoacizi si colagen, acest amestec ducand la reintinerirea si revitalizarea pielii pe de o parte si, pe de alta parte, se stimuleaza metabolismul pielii si productia naturala de colagen si elastina.

Mezoterapie

Prin aceasta tehnica se pot rezolva diferite probleme estetice precum: imbatranirea tenului, acneea etc. Dupa cateva sedinte pacientii observa cresterea calitatii si a tonusului pielii, conferindu-i acesteia un aspect intinerit si radiant.

Rezultate obtinute prin mezoterapie

Mezoterapia este o metoda neinvaziva de tratament ce consta în mici injectii multiple ale unor substante medicamentoase, alopate si homeopate (naturale), extracte de plante si cocktail-uri de vitamine, minerale, aminoacizi, coenzime, acid hialuronic si colagen la nivelul structurilor pielii care trebuie tratate. Aceasta metoda reprizinta una dintre cele mai eficiente mijloace moderne nechirurgicale de tratament împotriva afectiunilor dermatologice.

Absorbtia prin piele a substantelor nutritive în cazul aplicarii de creme este de doar 10%. Pielea reprezinta un obstacol pentru substantele nutritive care intra în organism prin aplicare cutanata. Stratul cornos, cel mai superficial, detine rolul determinant în functia de bariera a pielii. Mezoterapia penetreaza aceasta bariera prin injectarea direct în piele, la nivelul tesutului de mijloc al pielii, respectiv mezoderm, întrucât mezoterapia hraneste si regenereaza celulele stimuland fibroblastii, care produc colagen, elastina si acid hialuronic, inducand o regenerare cutanata. Hidratata astfel, pielea întinereste, capatand o tenta stralucitoare, luminoasa.

Preturi mezoterapie cluj