Medicina Muncii

MEDICINA MUNCII PRIN MEDEXPERT®!

Daca esti in cautarea unui centru medical pentru efectuarea unui examen medical de angajare sau control periodic de medicina muncii, atunci suna la numarul de telefon 0264 456 922 sau trimite un mesaj la adresa medicinamuncii@mcmedexpert.ro si Expertii MEDEXPERT sunt pregatiti sa te ajute! 

Centrul Medical MEDEXPERT inregistrat in Registrul Unic al Cabinetelor de Medicina Muncii va ofera toate examinarile medicale de medicina muncii necesare pentru  angajare, de adaptare, control periodic si reluarea activitatii conform (HG 355/2007 modificata de HG 37/2008) precum normativelor in vigoare (HG 1169 din  12.12.2011, hotarari privind supravegherea sanatatii lucratorilor), prin care angajatorii sunt obligati sa asigure fondurile si supravegherea starii de sanatate a tuturor angajatilor prin servicii de Medicina Muncii.

Doresti sa afli beneficiile medexpert

Examen clinic general de Medicina Muncii

  • examen  clinic general de medicina muncii (dosar si fisa de aptitudini, concluzii Medicina Muncii, sinteza controlului medical periodic, propuneri si recomandari medic), vizat de medic specialist de medicina muncii;
  • intocmirea si gestionarea dosarelor de Medicina Muncii: la angajare, control periodic, la reluarea activitatii si eliberarea fisei de aptitudini in 2 exemplare;
  • luarea in evidenta a concediilor medicale ale angajatilor.

Toate aceste investigatii medicale si analize de laborator se pot efectua atat la centrul nostru medical MEDEXPERTcat si la sediul societatii dumneavoastra cu echipa mobila de medici specialisti de Medicina Muncii si aparatura medicala mobila performanta, costul deplasarii fiind suportat de centrul medical MEDEXPERT. In cazul in care beneficiarul solicita efectuarea examinarilor medicale specifice medicinei muncii la sediul acestuia, echipa de medici se va deplasa cu toata aparatura necesara tinand cont de orarul angajatilor, astfel incat procesul de munca sa fie cat mai putin afectat.

Medicii specialisti de Medicina Muncii din cadrul centrului medical MEDEXPERT au competenta de a practica in sistem privat toate examinarile medicale de Medicina Muncii prin efectuarea setului de investigatii medicale obligatorii specifice fiecarui post.

MEDEXPERT ofera inclusiv un sistem de abonament pentru specialitatile suplimentare, la solicitarea angajatorilor /angajatilor acestora, pe baza contractului incheiat intre centrul nostru si beneficiar. Acest sistem de abonament ofera o reducere de 15 % la toate specialitatile din cadrul MEDEXPERT, >>> vezi specialitatile >>>.

CENTRUL5 MEDICAL MEDEXPERT se angajeaza sa raspunda pentru societatile cu care are incheiat contract de examinari medicale de medicina muncii in fata organelor de control, pastrand dosarele medicale de medicina muncii si acordand consultanta permanenta acestuia.

Nu uitati! Pe baza unui contract de servicii medicale de medicina muncii cu Centrul Medcial MEDEXPERT, echipele medicale din cadrul CMM se deplaseaza gratuit la sediul societatii dumneavoastre din judetul Cluj, daca numarul angajatilor care urmeaza sa fie investigate depaseste numarul de 15. Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0264 456 922.