Masaj

Mentine sanatatea

Masaj Medexpert

Ce este masajul ?

          Masajul reprezinta un ansamblu de tehnici cum ar fi : presiuni, framantare, vibratii,  care utilizeaza mainile si se exercita pe diferite parti ale corpului avand scop terapeutic, de relaxare, de stimulare musculara.

Masaj Medexpert

Efectele benefice ale masajului ?

          Masajul, in functie de tehnicile folosite,  produce efecte stimulatoare la nivelul sistemului nervos, de relaxare, de decontracturare musculara si de calmare.
Efectele benefice ale masajului se resimt chiar dupa prima sedinta. Prin functia de drenaj limfatic a masajului, corpul este ajutat sa elimine toxinele, imbunatatindu-se astfel circulatia sangelui si a limfei, avand o contributie foarte importanta in resorbtia edemelor si cresterea numarului de trombocite si globule rosii, cu efecte  benefice asupra bolnavilor anemici. O alta functie foarte importanta este aceea de reducere a tensiunii musculare, realizandu-se stari de relaxare profunda, reduce insomnia, imbunatateste capacitatea de concentrare inducand astfel stari mentale pozitive.

Acuma puteti beneficia si de noi tehnici si proceduri de masaj!

Masaj cu ajutorul uleiurilor esentialePrezentare AICI!

Masajul energetic – Fa cunostinta cu masajul energetic AICI!

Daruim Sanatate

              O echipa profesionista de  masseuze va asteapta pentru a va oferi un masaj relaxant dupa cele mai inalte standarde, intr-un cadru intim si placut.

Pentru alte procedee  va rugam consultati lista de preturi! click aici