Carboxiterapia

Carboxiterapia este una dintre cele mai recente si eficiente terapii pentru lupta împotriva celulitei. Metoda consta in aplicarea subcutanata prin injectari minuscule (minim invaziva) în tesuturile afectate cu bioxid de carbon cu ajutorul unui dispozitiv special care regleaza debitul de dioxid de carbon, timpul de injectare si monitorizeaza procentajul dozei administrate, astfel stimuland organismul sa creeze noi vase de sange si oxigenand zona tratata. Aceste injectii mai au rolul de a dilata vasele de sange, imbunatatind astfel circulatia sangelui si a oxigenului, stimuland regenerarea celulelor epidermei si, ulterior, cresterea neogenezei de colagen, precum si lipoliza.

Carboxiterapia Medexpert      Infrumusetare Medexpert

Carboxiterapia, de asemenea, are rezultate remarcabile si in Medicina Estetica prin administrarea subcutanata si intradermica a dioxidului de carbon care mareste densitatea fibrelor de colagen si elastice din piele. Carboxiterapia nu este toxica, prin urmare nu ai de ce sa-ti faci probleme ca ar avea efecte secundare sistemice.

Cum se realizeaza injectiile?

Cu ajutorul unor ace foarte fine se administeaza subcutanat o doza mica de dioxid de carbon in zona care are nevoie de ajutor. Pentru o terapie completa, sunt necesare 6 – 7  sedinte, efectele fiind vizibile dupa primele 3 sedinte. Injectiile cu dioxid de carbon pot fi folosite oriunde in organism, cu rezultate bune si fara efecte secundare .

La ce ajuta injectiile cu dioxid de carbon?

– Amelioreaza celulita;
– Reduce stratului de grasime;
– Reduce si amelioreaza vergeturile ;
– Revigoreaza pielea si atenueaza ridurile;
– Diminueaza cearcanele si pungile de sub ochi;
– Diminueaza cicatricile;
– Stimuleaza cresterea parului in cazul alopeciei.

pret carboxiterapie medexpert