Promotii

Promotie medicala: MEDICINA INTERNA!
Medicina interna se ocupa cu diagnosticarea, terapia si prevenirea bolilor organelor interne. Un medic internist este confruntat cu simptome si boli din toata gama medicinii. Prin urmare, aceasta examinare este foarte importanta indiferent de varsta pe care o aveti!
În perioada 24.10.2016 – 20.11.2016 Centrul Medical MEDEXPERT vine in intampinarea tuturor persoanelor cu un pachet promotional – specialitatea MEDICINA INTERNA – format din: un consult de specialitate medicina interna + o ecografie abdominala
+ GRATUIT, o electrocardiograma si un test de glicemie.
Pachetul promotional este la pretul de doar 135 Ron.
Pentru programari, va rugam sa contactati secretariatul la numarul de telefon: 0264-456922.

Promotie endocrinologie medexpert

Promotie: ENDOCRINOLOGIE!
Afectiunile endocrine sunt frecvente si cuprind boli ale glandei tiroide, ale hipofizei, ale glandelor suprarenale si ale ovarelor. Dat fiind ca multe dintre aceste afectiuni au simptome nespecifice, acestea sunt greu de diagnosticat. Prin urmare, examenul endocrinologic este foarte important!
În perioada 18.10.2016 – 10.11.2016 Centrul Medical MEDEXPERT vine in intampinarea tuturor persoanelor cu un pachet promotional – specialitatea Endocrinologie care contine: un consult endocrinologic + o ecografie tiroidiana.
Pentru programari va rugam sa contactati secretariatul la numarul de telefon : 0264-456922.

Promotie endocrinologie medexpert

Promotie: Obstetrica – Ginecologie, luna octombrie! DOAR la 130 RON!
Centrul Medical MEDEXPERT vine in intampinarea doamnelor si domnisoarelor cu un pachet promotional valabil pana in 31.10.2016. Pachetul promotional contine: un consult ginecologic + o ecografie + GRATUIT TEST BABES – PAPANICOLAOU.
Pentru programari va rugam sa contactati secretariatul la numarul de telefon : 0264-456922.

Promotie luna octombrie 2016 - ginecologie medexpert 5

Echipa MEDEXPERT va asteapta cu drag.

PENTRU PROMOTII SPECIALE INREGISTRATI-VA PE NEWSLETTERUL NOSTRU!
Inregistrarea se poate efectua pe pagina www.mcmedexpert.ro