Plasmolifting – PRP

Plasmolifting-ul reprezinta o inventie unica a cercetatorilor rusi: prof., dr. hab. in medicina Renat R. Ahemerov si dr. in medicina Roman F. Zarudii, care a obtinut recunoasterea si sustinerea multor medici.
· Metoda netoxica si inofensiva de control al procesului de regenerare a tesuturilor. Actiunea tehnicii Plasmolifting este bazata integral pe resursele proprii ale organismului (celule autologe).
· O metoda demonstrata stiintific de tratament si profilaxie a multor boli;
· O procedura din ce in ce mai populara, aplicata pe larg in cosmetologie, traumatologie, ortopedie, urologie, stomatologie, ginecologie si alte sfere ale medicinei;
Concentratia foarte mare de trombocite (plachetele) sunt niste rezervoare care contin peste 40 de factori de crestere, implicati in regenerarea tesutului conjunctiv si epitelial, cresterea producti de colagen, formarea de noi vase de sange, intensificarea proceselor de colageneza, osteogeneza, angiogeneza, etc.

Ce inseamna Plasmolifting?

Plasmolifting – este o metoda terapeutica brevetata care consta in injectarea propriei plasme sangvine imbogatite cu trombocite in diferite tesuturi ale corpului, in vederea stimularii proceselor reparatorii si de regenerare.

Plasmolifting™ este o metoda naturala de intinerire si modelare a proceselor de regenerare a tesuturilor. Actiunea ei se bazeaza pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injecteaza in zonele afectate. Utilizarea plasmei bogate in trombocite reprezinta in prezent una dintre putinele posibilitati de modulare si imbunatatire a cicatrizarii ranilor, precum si de prevenire a infectarii fara administrarea substantelor medicamentoase.

Procedura:

Tehnica este una simpla, rapida si sigura. Consta in recoltarea de sange venos, care prin centrifugare duce la separarea de plasma concentrata in trombocite si factori de crestere implicati in stimularea si formarea de noi fibre de colagen.
Plasma obtinuta se activeaza si se reinjecteaza cu ajutorul unui ac foarte fin.
Amestecul plasmei cu acid hialuronic , cocktail mezo sau ozone-oxigen, ridica eficienta tratamentului.

15 motive pentru un tratament cu propria plasma sangvina (Metoda Plasmolifting)

1. Tratamentul cu propria plasma este o metoda universala de stimulare a proceselor de regenerare a tesuturilor (cutanat, muscular, cartilaginos, osos).

2.  Plasma sangvina stimuleaza sinteza propriului colagen, elastina si acid hialuronic.

3.  Plasma sangvina hraneste pielea si alte tesuturi cu vitamine, oligo si micro elemente intr-o formula optima de biodisponibilitate.

4. Plasma sangvina sporeste oxigenarea tesuturilor.

5. Plasma sangvina restabileste functia imunitara locala a tesuturilor.

6. Propria plasma a pacientului nu are efecte secundare, nu provoaca reactii alergice si nu poate fi respinsa de organism.

7. Plasma sangvina completeaza lipsa lichidului sinovial in tratamentul afectiunilor articulare.

8. Plasma sangvina are efect decontracturant si creste mobilitatea articulara.

9. Plasma sangvina elimina durerea in cazul traumelor musculare si ligamentare.

10. Plasma sangvina imbunatateste structura firului de par, stopeaza caderea parului si stimuleaza cresterea parului.

11. Plasma sangvina reda un aspect sanatos si natural de intinerire a tenului.

12. Plasma sangvina albeste tenul, elimina petele intunecate si cearcanele.

13. Plasma sangvina trateaza acneea si starile postacnee.

14. Plasma sangvina accelereaza spectaculos vindecarea plagilor si ranilor greu tratabile.

15. Tratamentul cu plasma sangvina nu necesita vizite frecvente la medic, procedura dureaza aproximativ 30-40 minute, nu este dureroasa. In urma ei, va puteti relua activitatea profesionala.

Care sunt contraindicatiile?

Nu se recomanda persoanelor care sufera de trombocitopenie, anemie severa sau cu tulburari de coagulare.