Parteneriate

1/11/2015 – Blitz Imobiliare
CENTRUL  MEDICAL  MEDEXPERT devine partener al Blitz Imobiliare!

Blitz LOGO

Suntem Blitz Imobiliare, compania imobiliara cu cea mai mare ascensiune pe piata de profil la nivel national, din ultimii ani. Ne recomanda tranzactiile importante incheiate, clientii multumiti, echipa de profesionisti, calitatea si complexitatea serviciilor, principiile in care credem si de la care nu ne abatem, conduita profesionala si normele de etica in afaceri pe care le promovam pentru o piata imobiliara sanatoasa.

Profita si tu de avantajele cardului Blitz VIP devenind membru al Comunitatii Blitz si vei beneficia de discount-uri importante la produsele si serviciile oferite de partenerii centrul nostru medical. Pentru mai multe informatii va rugam consultati lista cu beneficii si reduceri pe pagina http://www.blitz-imobiliare.ro/vip.

Site oficial: http://www.blitz-imobiliare.ro/despre-noi

01/03/ 2015 – Clinica de oftalmologie optica medicala!
CENTRUL  MEDICAL  
MEDEXPERT devine partener  al  OCUCENTER!

Parteneriat MEDEXPERT – OCUCENTER

Cine suntem?
Cu entuziasm si profesionalism, Dr. Dan CALUGARU a format o echipa bine pregatita, care avand la dispoztie tehnica medicala performanta, ajuta la rezolvarea problemelor oftalmologice, punand intotdeauna accent pe confortul si siguranta pacientilor, oferind servicii oftamologice complete la standarde inalte de calitate, atat prin experienta profesionala cat si ca nivel al dotarii cu aparatura. Echipa beneficiaza de suportul si experienta Prof. Univ. Dr. Mihai Calugaru.
In clinica noastra se trateaza peste 3000 de pacienti anual, numar in permanenta crestere, avand in vedere progresul stiintific si tehnic de care echipa Dr. Calugaru este mereu preocupata.

Echipamentele noaste sunt furnizate de catre producatori consacrati in domeniu: Alcon (S.U.A), Bausch & Lomb (SUA), Blanco (Germania), Brumaba (Germania), Carl Zeiss Meditec (Germania), Spacelabs (S.U.A), Getinge (Suedia), Tomey (Japonia), Melag (Germania), Nidek (Japonia), Briot (Belgia).

Pentru operatiile de reducere a dioptriilor cu laser excimer (Lasek, Prk) nu este nevoie de analize. Pentru toate celelalte interventii chirurgicale analizele sunt obligatorii.

Contact: 0756 100 387, 0744 602 559
Site oficial: www.ocucenter.ro


01/06/2012
S.C. ALPHA LINGUA TRAD S.R.L.

C
ENTRUL  MEDICAL  MEDEXPERT
este partener exclusiv al  Biroului de traduceri autorizate
S.C. ALPHA LINGUA TRAD S.R.L.

    • de master, foi matricole pentru liceu si facultate, carti de munca, atestate profesionale, scrisori de recomandare);
    •  chimie pura constructii edilitare, proiectare, arhitectura, urbanism, etc) – traducere de studii fezabilitate, de prospecte tehnice, de proiecte, devize pentru constructii, caiete de sarcini, documentatie pentru participare la licitatie, manuale de calitate pentru certificare ISO;

Informatii la nr. de telefon: 0745-259199 sau www.traduceripretok.ro