Medicina fizica si balneologie

Sa desfacem putin termenii, pentru a intelege mai usor cu ce ne ocupam in aceasta ramura a medicinei. Vom da definitii simple, pentru a ne face intelesi si de cei care nu sunt familiarizati cu definitii medicale:

Medicina fizica si de reabilitare – recuperare

Ii ajutam pe oameni sa se recupereze fizic!

Va putem ajuta sa gasiti puterea de a va vindeca dupa ce ati fost slabit de boli grave, traume, inclusiv accidente vasculare cerebrale, leziuni ale maduvei spinarii si probleme ale spatelui.

Va ajutam sa restabiliti capacitatea functionala si calitatea vietii in cazul deficientelor fizice, dizabilitatilor care afecteaza creierul, maduva spinarii, nervii, oasele, articulatiile, ligamentele, muschii, tendoanele…

Balneologie

Balneologia este o metoda de vindecare si ingrijire a sanatatii, mai putin extrema. Ceea ce-i perfect! Balneologia are la baza cercetarea stiintifica asupra metodelor si aplicatiilor de scaldat, de baut, aburit si inhalat apele termale si minerale naturale, inclusiv gazele naturale, namolurile organice…

Organismul uman necesita minerale pentru a regla metabolismul, hormonii, enzimele si sanatatea generala. Prin hidratare, acestea pot fi absorbite in organism (prin baut sau prin scaldat).

Acum punem la un loc acesti termeni pe care i-am separat la inceput – Medicina fizica si de reabilitare si Balneologie, pentru a avea tabloul complet al acestei ramuri a medicinei.

Medici

Dr. Gabriel Dorin MOTREANU

Medic medicina fizica si balneologie.

Dr. Mariana FLOAREA IANSON

Dr. Oana Valentina HARSA

Medic medicina fizica si balneologie.

Preturi

INVESTIGATIIPRET
Consultatie100 lei

FA-TI O PROGRAMARE

si o sa te contactam pentru confirmare

Politica de confidentialitate

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile, respectiv cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Alte servicii