Cele mai competitive preturi testarea covid-19

Cele mai competitive preturi pentru testarea covid-19

Cele mai competitive preturi testarea covid-19

Vino la Centrul nostru medical de pe strada Campului nr. 124A din Cluj-Napoca si beneficiezi de cele mai competitive preturi la toate tipurile de testare Covid-19.

TESTARE REAL TIME PCR - CEL AMI MIC PRETIn plus, daca ai nevoie de un test rapid antigen sau chiar real time PCR pentru absolvirea liceului sau al facultatii, acum centrul medical MEDEXPERT vine in ajutorul elevilor si al studentilor cu un extra-bonus de 10 %.  Prezinti carnetul de elev sau de student si primesti suplimentar 10% reducere din pretul de lista! Mai mult, doresti sa iti fie alaturi parintii sau bunicii la acest eveniment unic? Asemenea si parintii sau/si bunicii tai beneficieaza de pretul cu discount!

Doar la MEDEXPERT poti beneficia de pretul de 275 ron pentru un test Covid-19 REAL TIME PCR cu rezultat in maximum 8 ore.  Rezultatul il puteti obtine in aceeasi zi, daca proba a fost prelevata pana la ora 14:00. Rezultatul la probele recoltate dupa aceasta ora se obtin a doua zi. Sambata, programul de recoltare a probelor este intre orele 9: 00 – 11:30, iar rezultatul se obtine in aceeasi zi. Rezultatele sunt furnizate in limba romana si engleza la adresa de e-mail mentionata de catre pacient pe formularul testului sau se poate ridica direct de la secretariatul Centrului medical.

Daca va este suficient un test rapid antigen, acesta se recolteaza pe toata durata zilei, intre orele 08:00 si 20:00, cu rezultatul in 20 minute. Rezultatul testului rapid antigen se poate elibera in limba romana, engleza si germana, la solicitarea pacientului. Costul unui test rapid antigen este de 95 ron.

Doriti sa aflati daca ati trecut prin boala, facand un test simplu si rapida? Nimic mai simplu! Efectuam testarea rapida de anticorpi cu rezultatul emis in 20 minute. Pretul unui astfel de test este de 85 ron.

TEST RAPID ANTIGENI - CEL MAI MIC PRET

Te-ai vaccinat sau ai trecut prin boala Covid-19 si doresti sa afli cantitatea de anticorpi din organismul tau? La Medexpert efectuam testarea titrului de anticorpi prin metoda SPIKE, prin recoltare venoasa. Rezultatul se poate obtine in maxim 24 de ore si costa 125 ron.

Test anticorpi titru spike preti mic

Va asiguram ca toate aceste testari se efectueaza in cele mai sigure conditii.  De asemenea, testarile se efectueaza pe baza unei programari prealabile. Pentru o programare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0264 456 922, 0758 342 178 sau puteti efectua o programare online, direct pe site-ul nostru oficial, la sectiunea contact, apasand: doresc o programare acum!

Cele mai competitive preturi testarea covid-19