Cariera – call center receptionera

Centrul Medical Medexpert angajeaza personal pe postul de secretariat.

Daca doriti sa faceti parte din echipa MEDEXPERT, atunci puteti depune CV-urile pe adresa hr@mcmedexpert.ro. Cunostiintele in domeniul medical constituie avantaj.

Candidata la postul de SECRETARA in cadrul centrului medical MEDEXPERT va fi o persoana entuziasta, motivata, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid softurile folosite in clinica, avand, in acelasi timp placerea de a lucra pentru oameni, de a empatiza si de a reactiona rapid in functie de nevoi; persoana SECRETARA va avea capacitate de analiza situationala, va fi a persoana asertiva, pozitiva, zambitoare si calma.

Va fi absolvent cu studii cel putin medii (o anumita afinitate cu domeniul medical ar fi un avantaj). Va fi un bun utilizator al computerului, pachet OFFICE.

Persoana angajata ca receptionera va gestiona activitatea de front-desk a centrului, va informa pacientii cu privire la investigatiile oferite, la programul de lucru si la termenele de eliberare a rezultatelor. De asemenea, va avea atributii in ceea ce priveste casieria, arhiva de rezultate  si va gestiona permanent sistemul de sondare a opiniei pacientilor vis-a vis de calitatea serviciilor oferite de catre centrul nostru medical, cultura organizationala bazata pe transparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.

Despre Medexpert,

Din respect pentru oameni si devotament pentru profesie, o echipa de specialisti a infiintat CENTRUL MEDICAL MEDEXPERT in anul 2005 in Cluj-Napoca. Centrul medical a acumulat o vasta experienta in domeniul medical, propunandu-si sa vina in sprijinul tuturor pacientilor nostri, copii si adulti,  asigurand o gama larga de servicii medicale de inalta calitate. Toti cei care ne calca pragul ne caracterizeaza prin PROFESIONALISM, EXPERIENTAsi PROMPTITUDINE. Din dorinta de a contribui cat mai mult la îmbunatatirea si pastrarea sanatatii dumneavoastra, va oferim servicii medicale  complexe în urmatoarele specialitati: + Obstetrica Ginecologie; + Medicina interna; + Endocrinologie; + OZONOTERAPIE; + CARBOXITERAPIE; + MEZOTERAPIE + Medicina Muncii (control medical: la angajare si periodic); +Cardiologie; + Diabet, boli de nutritie si metabolice; + Psihologie si psihoterapie; + ORL; + Dermatovenerologie; + Neurologie.

CV-le pot fi transmise pe adresa de email: hr@mcmedexpert.ro 

Mentionam ca doar candidatii considerati eligibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca societatea noastra va pastra confidentialitatea asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal.
Te asteptam cu mare drag in echipa noastra!