Serviciu nou: Cardiologie

Traim cu totii intr-un iures continuu, ne agitam si consumam energie pentru lucruri de zi cu zi, astfel incat ajungem tot mai obositi si stresati. In plus, multi dintre noi suntem prizonierii unor deprinderi si vicii ce ne altereaza starea de sanatate si ne vine tot mai greu sa renuntam la ele…

Au toate acestea vreo legatura cu inima? Bineinteles! Inima este un organ vital, cu caracteristici uimitoare, de care, de cele mai multe ori, nici nu suntem constienti.

Ne place sa spunem ca iubim cu inima, gandim cu inima, ea ne da putere sa traim! Sanatatea inimii este foarte importanta iar preventia este vitala! Detectarea din timp a primelor semne de boala cardiovasculara ne poate oferi sansa sa stopam manifestarile grave ce pot aparea ulterior.

De aceea am decis sa includem si CARDIOLOGIA in portofoliul de servicii al clinicii noastre!

Si iesim in fata dvs cu medici cardiologi experimentati, care fac din meseria lor o pasiune! Specialistii nostri pot identifica, diagnostica si trata afectiunile legate de artere si de vasele de sange, de palpitatii sau batai neregulate ale inimii, tensiune arteriala ridicata etc.

Impreuna, am pus la punct principii clare de diagnostic si tratament, detinem aparatura performanta iar pretul unei consultatii este accesibil, pe piata de cardiologie din Cluj.

In cadrul consultatiilor pe care le oferim, medicii specialisti pot efectua Electrocardiograme si Ecografii Transtoracice, Vasculare sau DOPPLER – arteriale, venoase, la membrele superioare sau inferioare, la arterele carotide sau vertebrale.

Va incurajam sa apelati la serviciile de Cardiologie inca de la primele semne ca ceva nu functioneaza cum trebuie. Daca va simtiti obositi, ametiti, daca acuzati dureri in piept sau disconfort, va asteptam la Cardiologie MEDEXPERT!

La fel de bine, este posibil ca o persoana sa aiba nevoie sa se prezinte la un cardiolog chiar si fara simptome, daca are in familie antecedente de boli de inima sau colesterol ridicat, daca este sau a fost fumator, daca are diabet sau daca incepe un program de exercitii fizice sau o cura de slabire.

Controalele de rutina si screening-urile permit actionarea rapida si stabilirea tratamentului potrivit fiecarui pacient, diagnosticarea cu promptitudine inclusiv a unor posibile afectiuni medicale adiacente. Programand regulat aceste servicii de sanatate, putem fi siguri ca luam masurile corecte pentru o viata mai lunga si mai sanatoasa!    

Asadar, va asteptam la clinica noastra sa discutam si sa stabilim o conduita de viata, investigatii de efectuat si scheme de tratament ce pot face, mai tarziu, diferenta!

Trebuie sa fim constienti ca suntem importanti, atat pentru noi insine, cat mai ales pentru cei din jur, pentru familie! Ca depinde doar de noi sa prevenim orice ne-ar putea afecta sanatatea si ar influenta viata noastra si viata celor dragi noua!

O viata sanatoasa incepe cu o inima sanatoasa! Va asteptam la Cardiologie MEDEXPERT!

Pentru o programare online te rugam sa apesi aici.

CONTACTEAZA-NE

0264-456922

0758-342178

centrulmedical@mcmedexpert.ro

Orar de functionare: L – V : 08:00 – 20:00

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *