Servicii de medicina muncii!

Servicii de medicina muncii! De ce Medexpert?

Servicii de medicina muncii!

MEDEXPERT ofera servicii de medicina ocupationala, atat la sediul clinicii, cat si la locatia indicata de client, la angajare sau periodic. Oferim preturi transparente si va calculam, de la inceput, costurile.

Oferim preturi excelente, in condițiile in care oferim servicii complete si ne deplasam la sediul clientului.

Atuurile noastre sunt:

TRANSPARENTA – avem preturi competitive si simplu de inteles. Preturile noastre acopera tot ceea ce facem si va putem comunica pretul pentru serviciile complete de la primul apel. Veti aprecia punctualitatea si corectitudinea noastra!

FLEXIBILITATE – deoarece fiecare client are nevoi diferite, suntem deschisi cerintelor particulare ale fiecaruia. Ne bucuram ca am reusit sa gasim intotdeauna formula potrivita pentru a satisface cerințele fiecaruia si clientii nostri au fost multumiti. Ne pliem cerintei unui anumit interval orar sau efectuarii unui numar mare de controale medicale intr-un interval scurt de timp. Stim ca pot sa apara situatii neprevazute, suntem mereu aici pentru a va ajuta (in caz de controale SSM), cu conditia sa se respecte legea si bunul simt.

PROMPTITUDINE –raspundem in cel mai scurt timp la toate solicitarile. Suntem apreciati pentru promptitudinea cu care tratam toate solicitarile si pentru relatiile excelente cu clientii nostri. Ne mandrim cu faptul ca cei care au colaborat cu noi doresc sa ne pastreze ca parteneri si nu ezita sa ne recomande altor clienti. Investim in aparatura de ultima generatie care sa urgenteze derularea tuturor procedurilor, precum si intr-o relatie buna cu clientii nostri. Serviciile noastre sunt prompte si cat mai calitative cu putinta.

CALITATE – Se poate calitate cand trebuie realizata o consultație cu rapiditate? Desigur! Din partea noastra veti beneficia intotdeauna de servicii de calitate. Personalul nostru medical este entuziast, furnizeaza servicii de calitate, imbratisand, in acelasi timp, principiile de etica. Acest lucru va fi evident in cursul oricarei examinari efectuate sau a fiecarui sfat primit. Medicii nostri coopereaza cu pacientii, raspund intrebarilor si cerintelor acestora, deoarece scopul tuturor este ca lucrurile sa fie facute bine si in timp util.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0264 456 922 sau prin email pe adresa medicinamuncii@mcmedexpert.ro.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *