Test real time PCR

Medexpert alaturi de tine pentru o vacanta in familie sau cu prietenii

Test real time PCR

Pentru ca dorim sa intindem o mana de ajutor familiilor de minim 3 persoane si a grupurilor de minim 5 persoane, Medexpert vine in ajutorul dvs. cu pachete speciale in ceea ce  inseamna costul unui test Real Time  PCR sau al unui test rapid Antigen.

In cazul familiilor de minim 3 persoane pretul unui test REAL TIME PCR este de 239 RON, iar pretul unui test rapid ANTIGEN este doar 65 ron.

In cazul grupurilor de minim 5 peroane pretul unui test REAL TIME PCR este de 220 RON, iar pretul unui test rapid ANTIGEN este doar 65 ron.

Rezultatele pentru testele real time PCR se elibereaza in limba romana si in limba engleza in aceasi zi daca sunt probele prelevate pana la ora 14:00 si sambata pana la ora 11:00, iar rezultatele testelor rapide se elibereaza in max 20 minute.  Daca se doreste rezultatul testului rapid antigen tradus in limba engleza sau in limba germana acesta se v-a elibera contra Gratuit.

Programul centrului medical Medexpert este de luni pana vineri intre orele 08:00 si 20:00 si sambata intre orele 09:00 – 14:00.

Pentru mai multe detalii sau programare va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0264 456 922, prin email pe adresa centrulmedical@mcmedexpert.ro sau direct prin formularul de contact apasand aici.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *