Ziarul Medexpertul

ZIARUL CARE ADUCE SANATATEA IN CASA TA

MEDEXPERT

   „MedeXpertul”  a aparut in urma dorintei de a aduce cat mai multe si noi informatii despre oameni, despre institutiile private si de stat care se ocupa de sanatatea si ameliorarea calitatii vietii noastre, a tuturor. Ziarul incearca numar de numar sa ajute oameni aflati in dificultate, oameni cu probleme despre care nu pot vorbi sau nu pot gasi oriunde raspunsurile. Tocmai de aceea astazi ne aflam noi „MedeXpertul” aici pentru a-i ajuta pe acei oameni sa-si gaseasca cat mai repede calea spre alinarea suferintei si imbunatatirea vietii de zi cu zi.

   „MedeXpertul” se distribuie gratuit in urmatoarele locatii: Centrul Medical MEDEXPERT Str. Câmpului Nr. 124 A, Cartier Manastur, in sali de asteptare ale spitalelor private si de stat, cabinetelor medicale de toate specialitatiile, medici de familie, farmacii, centre si saloane de frumusete-cosmetica, institutii private si publice, zone aglomerate ale orasului Cluj, expozitii si targuri, aeroport, puncte de transport (inter si extern).

Contactati acum departamentul ZIARUL MedeXpertul din cadrul CENTRULUI MEDICAL MEDEXPERT  pentru a va promova serviciile si produsele societatii dumneavoastra in ziarul MedeXpertul prin module de mare publicitate.

Profilul ziarului

MedeXpertul este un ziar care cuprinde urmatoarele:

– articole de actualitate din domeniul medical;
– promotii medicale ale centrului medical MEDEXPERT;
SI NU IN ULTIMUL RAND acest ziar ofera posibilitatea de promovare a oricarei societati din domeniul medical, saloane de infrumusetare, sali de fitness, kinetoterapeuti, maseuri, farmacii, laboratoare, psihologi, etc.

ACEST ZIAR SE DISTRIBUIE GRATUIT!

 Pentru detalii contactati departamentul MedeXpertul

Tel: 0744-654 762

E-mail: fk_medexpert@yahoo.com