Ozonoterapia

Macheta ozonoterapie 2015 mcmedexpert

Medexpert a implinit 5 ani de experienta in OZONOTERAPIE devenind cel mai experimentat centru medical in acest domeniu din judetul Cluj.
In decursul celor 5 ani, Centrul nostru medical a tratat peste 1000 de pacienti, iar rezultatele au fost remarcabile, afectiunile cele mai des intalnite si tratate fiind:

• afectiuni artro-reumatice
• patologii infectioase
• afectiuni vasculare si neurologice
• afectiuni dermatologice.

Pentru orice informatie suplimentara va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0264-456 922.

CE ESTE OZONUL?

Ozonul (O3), un gaz incolor cu miros specific, este o molecula formata din trei atomi de oxigen. Este cea mai bogata in energie si mai activa forma de oxigen, din acest motiv, ozonul fiind denumit si „oxigen activ”. De cele mai multe ori oamenii leaga cuvantul ozon de stratul superior al atmosferei care absoarbe razele ultraviolete daunatoare.

Ozonul a fost identificat inainte de anul 1785 de olandezul Martinus von Marum care a remarcat mirosul specific de iarba verde in aerul proaspat de dupa ploaie. Studiile au continuat mai tarziu pentru ca, in anul 1896 Nikola Tesla sa fie inventatorul care a patentat in SUA primul generator de ozon.

Pentru prima data ozonul a fost folosit ca si antiseptic in timpul primului razboi mondial.

El este de asemenea un puternic oxidant si datorita proprietatilor sale dezinfectante este folosit pretutindeni in lume pentru sterilizarea si purificarea apei.  A fost deja din anii 30 utilizat pentru potabilizarea apei in cele mai importante orase precum: Zurich, Marsilia, Florenta, Moscova.

Terapia cu OZON, efecte, aplicatii >>>

Modalitati de aplicare a OZONOTERAPIEI >>>

Despre Autohemotransfuzia cu OZON>>>

Efecte adverse si contraindicatii al OZONOTERAPIEI  >>>


Preturi ozonoterapie medexpert

 

DEPLASARE

Inchide

Ne deplasam la sediul societatii dvs. cu aparatura mobila pentru a efectua examinarile medicale de angajare si control periodic de Medicina Muncii!

Pentru mai multe detalii Click Aici!